Tallivahdin Meerschaum

 

 

eli Vinna, on sijoitusnarttumme, joka syntyi hyvin tasaisen vahvaan M-pentueeseemme 19.5.2017. Vinna edustaa neljännen polven Tallivahteja ja sen isä on oma Repemme, eli C.I.B FI KVA POHJ MVA FI & SE & NO MVA JK3 FH2 TK1 BH Tallivahdin Freiberufler. Emäksi saimme jalostuslainaan upean Incan, FI MVA JK3 BH Hayaklause Inaya. Vinnan sukupuussa on yli 70% esi-vanhemmista palveluskoirakoetuloksia ja isovanhemmista kolme on voittajaluokan tuloksia tehneitä koiria. Niinpä Vinnakin antoi jo pikkupentuna mukavasti näyttöjä oppimiskyvystään ja koulutettavuudestaan. Noin 4 kk ikäisen Vinnan upat laiturikuvat otti Jani H.

 

 

Vinna asuu Hauholla Karolina Helanderin perheessä, jossa avomiehen lisäksi asuu myös kaksi tervua. Karolina on innokas koiraharrastaja ja saanut tervuillaan jo BH:n sekä TK1:n koulutustunnukset suoritettua ja tavoitteet ovat vieläkin korkeammalla. Hän valmistuu juuri eläintenhoitajaksi, joten kaikenlaiset karvalapset ovat hänen elämänsä keskiössä niin työssä kuin vapaalla. Vinna kotiutui hienosti tervujen joukkoon ja on jo ansainnut paikkansa lauman vahtikoirana. Se on varsin alustavarma, avoin ja innokas koira, jonka kanssa on varmasti ilo harrastaa. Peltojälkikurssilla se sai lempinimen hoffihooveri, mikä sekin lupaa hyvää ;-)

 

 

 

Vinnan jalostuskoiran uraa aletaan varmistella ensin terveystutkimuksilla, joista ensimmäinen DM-geenitesti tehdään jo pentuaikana. Toivottavasti kaikki menee suunnitelmien mukaan ja saamme Vinnasta hienon tulevaisuuden emokoiran.