Tallivahdin Perlmutter

Tallivahdin Perlmutter, eli Nauvon Hilda, syntyi 20.02.2020. Hilda on ihanan Floran, eli HeJW-16 IFH1 BH Tallivahdin Journalistin, ja upean saksalaisen käyttöuroksen IP3 FH1 BH Hooligan Devil´s Breedin tytär. Hilda asuu Remus-enonsa, C.I.E BALTV-19 BH Tallivahdin Jauchzer, kanssa Janina Enqvistin perheessä Nauvossa. Janinan lapsuudenkodissa oli jo hovawart. Rakkaus rotuun on säilynyt siitä asti ja Remus on hänen ensimmäinen oma koiransa ja kaksikon yhteistyö on aivan upeaa katsottavaa. Hilda on hyvin kaunis, rakenteeltaan virheetön ja elegantti, joten sen näyttelyuralta odotetaan myös paljon. Se on ollut varsin iloinen, aloitteellinen ja vilkas jo pienestä pitäen. Sen koulutettavuus on niin erinomaista, että yhteistyö Janinan kanssa on alkanut todella hienosti ja BH-koe voi hyvin olla mahdollinen jo 1-vuotiskaudella.

Hildalle on terveystutkimuksista tehty tähän mennessä vain DM-geenitesti ja se on DM-geenin kantaja, joka pitää huomioida sen puolison valinnassa ja lisää terveystutkimuksia tehdään jo nyt 1-vuotiskaudella. Hildan jalostussuunnitelmat tarkentuvat lisää lähivuosina.

Upeat vähän sumuiset talvikuvat on otettu Hildan 1-vuotispäivän kunniaksi ja muut kuvat ovat sitä aiempia. Pikkupentukuvat ovat ihan lopussa.