05.10.2009

Rakkaamme Nella-mummo nukutettiin ikiuneen

Eilen jouduimme yhtäkkiä saattamaan Nella-mummomme viimeiselle matkalleen ja se on sanoinkuvaamattoman surullista Crying or Very sad

Nella oli vielä eilen aamulla normaalisti kanssamme aamutallissa ja puolenpäivän aikaankin vielä ulkoili tapansa mukaan. Iltapäivällä, kun tulimme töistä kotiin, se ei enää kunnolla pystynyt kävelemään ja parin tunnin päästä ei enää yrittänytkään nousta ylös ja oli selvästi hätääntyneen oloinen, mitä se ei hyvin vahvahermoisena yleensä koskaan ollut. Tiesimme siitäkin jo sen lopun koittaneen. Veimme sen tutulle eläinklinikalle, jossa se nukutettiin ikiuneen ja toimitetaan tuhkattavaksi.

Nella sai elää täysillä ja omanarvonsa säilyttäen viime metreille asti. Viisaana matriarkkana se oli 5 nartun (omat+naapurin koirat) laumamme laumanjohtajakin loppuun asti. Vielä lauantaina se oli myös kanssamme peltojälkeä treenamassa. 12,5 yhteisessä vuodessamme on paljon ihania muistoja ja Nellan henki elää kaikissa sen lapsissa ja lastenlapsissa. Nella oli kantanarttuni, jonka geenejä vaalin narttulinjassani jatkossakin. Suuri kiitos tätäkin kautta vielä Nellasta myös sen kasvattajalle Airi Säteelle Poriin. Parempaa koiraa emme olisi voineet mistään saada!

Vielä ei muistot meitä lohduta, mutta onneksi sekin aika vielä koittaa.
Hyvästi Nella-rakas!

t. Minna, Johnny, Abba-tytär ja Sissi tyttärentytär
Takaisin