12.12.2010

Cremefarben ja Emanze edustivat hienosti Tallivahteja Voittaja-näyttelyissä

Lauantaina oli Helsinki Winner näyttely, johon osallistui 45 hoffia. Tuomari oli ranskalainen herrasmies Pascal Hinque, joka selvästikin piti aidosti hoffeista hyvin paljon. Hänen keskittyi jokaiseen koiraan tarkasti ja innokkaasti. Molemmat Tallivahdit saivat erinomaisen laatuarvion. Emanze sijoittui avoimen luokan nartuissa neljänneksi ja Cremefarben valioluokassa kolmanneksi. Näin saimme kunnolla jännittää myös paras narttu kehässä, jossa sitten ei sijoituksia enää tullut.

Sunnuntaina Voittaja 2010-näyttelyssä noin 45 hoffia tuomaroi suomalainen Matti Tuominen. Hän oli edellisen päivän tuomaria kriittisempi ja keskittyi suomalaistuomareille tyypilliseen tapaan enemmän yksityiskohtiin kuin kokonaisvaikutelmaan. Molemmat tytöt saivat nyt häneltä erittäin hyvät laatuarviot, kun pieniä puutteita niissä löytyy aina. Cremefarben on edelleen pentujen jälkeisen voimakkaan karvan lähdön vuoksi hapsuton, vaikka uutta hienoa turkkia kropassa onkin jo muutaman sentin verran. Heti kun juoksimme kehään tuumasi Tuominen, että mihin se on turkkinsa jättänyt...

Tunnelma oli jälleen voittajanäyttelyille sopivan arvokas ja tuttua hoffiväkeä katsomossakin runsaasti. Ensi vuonna sitten yritämme saada Tallivahteja paikalle ainakin kasvattajaryhmän verran ;-)

Takaisin