19.07.2011

Tervakosken maailman suurimmassa hovawart-tapahtumassa mukana 8 Tallivahtia :-)

Tervakoskella järjestetään jälleen heinäkuun lopussa rodun tokomestaruuskokeet ja päänäyttely, johon on ilmoittautunut peräti 291 hoffia! Tapahtumassa voi nähdä kisaamassa myös 8 Tallivahtia.

Lauantaina tokomestaruuskokeeseen osallistuvat Bildschön, Cowboy, Cremefarben, Emanze, Eminent ja Englein. Ne kaikki ovat alokasluokassa ja Emanze sekä Englein tekevät siellä emäntineen tokodebyyttinsä ;-) Paljon onnea kaikille matkaan!  Kasvattaja on luvannut sponsoroida parhaiten menestyneen Toko-Tallivahdin osallistumismaksun...

Sunnuntaina päänäyttelyssä esiintyvät Cremefarben käyttöluokan nartuissa, Emanze ja Eminent avoimen luokan nartuissa, Forscherin juniorinartuissa ja Freiberufler junioriuroksissa. Onnea kovasti myös kauneusmittelöihin. Toivottavasti saamme myös kunnian esittää kauniin kasvattajaryhmän.

Tervetuloa kaikki Tallivahtien ystävät kannustamaan meitä kehien reunoille. Abban ja Sissin tuoreiden valiotitteleiden kunniaksi tarjoamme paikan päällä ystävillemme myös kakkukahvit ja kuohuviiniä!

Takaisin