20.11.2011

Jyvskyln KV:t menivt hienosti 16kk sisaruksilta: Repe NUO ERI1 SA PU1 SERT CACIB ROP!! Ofelia NUO ERI2 SA molempina pivin ja lauantaina VARASERT (PN5)

Vähän kujeillen ilmoitimme pikkunuppuset jo nuorten luokkaan CACIBit haaveissa, mutta mutta eipä sitä oikein tosissaan uskaltanut sen jälkeen edes miettiä. Toiveetkin tuntuvat  tänä vuonna kuitenkin toteutuvan melko helposti...

Lauantaina KV-näyttelyn 38 hoffia tuomaroi Juha Putkonen. Hän on viime vuosina ollut varsin suosittu hoffituomari ja meidän iloksemme hän ihastui Repeen, eli Tallivahdin Freiberufleriin, suunnilleen ensinäkemältään ja Repe voitti luokkansa NUO ERI1 SA. Paras uros kehässä oli tunnelmamme korkealla ja Repekin oli mahtifiiliksissä. Lopputulos oli kerrassaan mahtava vain 1 vuoden ja 4 kk ikäiselle kultapojallemme PU1 SERT CACIB!!!

Ofelia, eli Tallivahdin Forscherin, oli oma valloittava itsensä ja sijoittui luokkansa toiseksi NUO ERI2 SA. Se oli hyvin lennokkaalla päällä lauantaina, mutta onneksi hieman kesyyntyi jo paras narttu kehään mennessä. Siellä se oli lopulta ensimmäinen sijoittumaton koira eli viides ja ansaitsi hienosti VARASERTin!

Lauantai päättyi lopulta niin upeasti, että Repestä tuli rotunsa paras hoffi eli ROP. Näin se pääsi ensimmäistä kertaa elämässään 2-ryhmän loppukilpailuun hoffeja edustamaan. Ennen finaaleja ehdimme kaikki hieman levätä ja ruokailla. Jyväskylän Paviljonki on hieno kisapaikka ja ihanan lähellä keskustan palveluita, joten väliskumpan jälkeen me söimme Saanan kanssa ihan oikeassa ravintolassa ja nautimme päivästä! Finaalit olivat hienosti järjestetty ja 2-ryhmän tuomaroi englantilainen, joka luonnollisesti tykkäsi ennen muuta tunnetummista näyttelyroduista, mutta me Repen kanssa nautimme kyllä edustustehtävästämme täysin rinnoin! IKIMUISTOINEN PÄIVÄ KERRASSAAN!!! Illalla ajelimme Laajavuorelle ja lenkkeilimme mahtavissa maastoissa. Sisarukset painivat ja juoksivat itsensä kunnolla vielä fyysisestikin väsyksiin ja kaikki nukuimme tosi makeasti asuntoautossamme.

Sunnuntaina 36 hoffia tuomaroi Pirjo Aaltonen, joka on vielä melko tuntematon rotumme tuomarina. Hänkään ei juuri vikaa nuppusistamme löytänyt, mutta Repe ei häntä hurmannut ja tulos oli NUO ERI4. Ofelian missisäteily säilyi liki yhtä vahvana kuin lauantaina ja tulos oli jälleen upea NUO ERI2 SA, mutta paras narttu kehässä sijoitusta ja palkintoja ei tullut. Ofelia oli jo selvästi kesyyntynyt lauantaista ja esiintyi oikein kauniisti Saanan handlauksessa. Lauantaina molemmat nuppuset saivat luonnearviosta kirjoitettuna vielä "miellyttävä luonne" ja nehän ovatkin varsin avoimia rotunsa edustajia molemmat.

Hieno viikonloppu ja nyt on kyllä toivorikas olo parin viikon päästä tulevaa Helsingin voittaja-viikonloppua ajatellen....;-D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takaisin