04.12.2011

Forscherin ja Freiberufler voittivat Helsinki Junior Winner 2011 tittelit: Forscherin JUN ERI1 SA HeJW11 SERT ja Freiberufler JUN ERI1 SA HeJW11 VARASERT!! Mahtavaa kultajunnut!!!

Maamme koiraharrastamisen ehdoton näyteikkuna Helsingin Voittajanäyttely järjestetään nykyään kaksinkertaisena voittajakoitoksena. Lauantaina on Helsinki winner 2011 ja sunnuntaina Voittaja 2011. Näin tapahtuma tarjoaa koiraharrastajille oikean unelmaviikonlopun. Puitteet olivat kenties vielä paremmat kuin aiemmin ja tarjolla oli aivan kaikkea, mitä koirahullu voi toivoa. Meidän 16 kk ikäiset kultanuppuset olivat ihanasti myös aivan mahtivedossa molempina päivinä...

Lauantaina kisassa oli 57 hoffia, jotka tuomaroi saksalainen koira-alan monipuolinen ammattilainen Petra Repe & Ofelia molemmille komeasti junioriluokan voitto ja tittelit HeJW-11Krivy. Uroksia oli 25 ja narttuja 32. Päivän suurin luokka oli tuttuun tapaan junnunartut, jossa monet kasvattajat halusivat esitellä tulevaisuuden lupauksiaan. Krivy oli saksalaiseen tapaan hyvin perusteellinen tuomari ja hänellä oli koko päivä aikaa panostaa hoffeihin ja niin hän panostikin. Junnu-uroksia oli kisassa 6 ja junnunarttuja 13. Freiberufler eli Repe ja Forscherin eli Ofelia käyttäytyivät ihanasti. Ne ovat molemmat vapautuneita ja avoimia koiria, joita on helppo esittää. Kumpaakin kehuttiin ystävälliseksi ja Ofeliaa käyttäytymiseltään jopa suvereeniksi!!!! Molemmat siis hurmasivat Petra Krivyn erinomaisesti ja voittivat luokkansa. Näin saimme kennelimme ensimmäiset voittaja-tittelit ja peräti kaksi samana päivänä! Jatkossa nuppujemme nimen edessä komeilee siis tittelit HeJW11. Repe oli paras uroskehässä ensimmäinen sijoittumaton ja sai lisäksi varasertifikaatin, eli sen tulosrivi oli JUN ERI1 SA HeJW11 Varasert. Ofelia pisti vielä pykälän paremmaksi ja voitti ensimmäisen sertifikaattinsa komeasti maamme suurimmassa koiratapahtumassa: JUN ERI1 SA HeJW11 SERT!!! Ihanaa kerrassaan ja tästä on mukava jatkaa kohti ensi vuoden koitoksia! Kiitos Saana mahtavasta panoksestasi ja kultanuppummekin olivat taas hampurilaisensa ansainneet!

Sunnuntaina hoffit tuomaroi latvialainen Inese Pablaka. Kisassa oli 58 hoffia, joista 4 oli pentua, 26 urosta ja 28 narttua. Junnu-uroksia oli kisassa 8 ja -narttuja taas 13. Repe ja Ofelia esiintyivät jälleen mallikkaasti ja saivat erinomaiset laatuarviot, mutta eivät aivan samalla tavalla hurmanneet Ineseä kuin kuinka edellisenä päivänä hurmasivat Petran. Repe oli JUN ERI2 ja Ofelia JUN ERI3. Olimme Saanan kanssa jo suurimman näyttelyhuuman lauantaina kokeneet ja luikahdimme siitä kultanuppujen kera heti ostoksille ja kotimatkalle! Kuvasimme vielä siskokset hienojen junnuvoittajaruusukkeiden kera ja niitä saapi sitten ihailla jonkun päivän päästä BLOGissa Tallivahtien upean kisavuoden tilinpäätöstarinan keran, KIITOS PALJON SAANA JA OFELIA JA NYT SITTEN PANOSTAMME TYYTYVÄISINÄ ENSI KAUTEEN JA KOHTI PALVELUSKOIRAKOKEITA!!!

Takaisin