25.04.2012

Freiberufler suoritti BH-kokeen hyväksytysti!

Repe aloitti koeuransa ja onnistui riittävän hyvin, eli jatkossa sitä voi tituleerata

BH Tallivahdin Freiberufler

Kokeen järjesti SPL Turku ja tuomaroi Maarit Rostedt, jonka kanssa pääsimme hyvin myös FH-turinoimaan ennen ja jälkeen kokeen  :D Ja taas tämä täti sai oppia! Alhaalla on hieno kuvakimara kokeestamme, jossa koirakoita kuvasi Stefan Ragnell.

Uusien koesääntöjen myötä BH on huomattavasti helpompi: seuraamiskaaviohan on hieman aiempaa kompaktimpi ja jäävät liikkeetkin pysähtymisen kera hyvin helppoja. Eli rohkeasti vaan kaikki kokeilemaan!

Repen seuraava koitos olisi PAJÄ1 toukokuussa: hypyt menevät hienosti ja paikalla olo on varmaa, ne ovat vahvuuksia. Uljaasti ja kuuliaisesti se astelee seuraamisessa, mutta vietikkyyteen satsaamme siinä vasta kun homma on muuten hanskassa ettei RePeto lähde käsistä.

Hauskaa oli taas koetella ja jännitystä piisaa jatkossakin... meinaan alkaa pakkaamaan autoa ja aamulla Saksaan Emanzen riiuureissulle!

Hyvää kesän alkua muuallekin päin Suomea, meillä oli tänään normaali suomalainen kesäkeli, eli lämpöä noin 17 C päivällä!

terkuin Minna ja BH Repe

KUVAKIMARA A LA STEFAN RAGNELL:

alkutervehdys 

välillä seuraaminen oli varsin väljää, mutta tunnelma säilyi mukavana ;-) henkilöryhmä sujui hienosti

luoksetulo sujui myös odotetusti Repe säteilee vielä loppuarvostelussakin

tottelevaisuusosio suoritettu hyväksytysti ja molempia nurattaa Kaupunkiosuudella autoilija kysyy neuvoa ja Repe on cool!

Repe makaa yksin kadulla ja on hyvin rauhallinen ja varma toisen koiran ohittaessa sen vihdoin emäntä tuli takaisin ja BH kokeen kaupunkiosuuskin on läpäisty! HYVÄ REPE!

 

 

 

 

 

 

Takaisin