07.07.2012

Tallivahteja osallistuu tänä vuonna peräti 12 Tervakosken hovawart-viikonloppuun!

Viime vuoden Tallivahtien osallistujamäärä oli tavallista pienempi (5 näyttelyssä ja 5 tokossa yht. 7 koiraa), mutta nyt tänä kesänä Terviksellä voi nähdä peräti 12 Tallivahtia. Sekä näyttelyn että tokon osallistujamäärät taitavat olla 28.-29.7. hoffiharrastajien superviikonlopussa  Tallivahtien ennätyslukemissa! Viime vuotista menestystä on kyllä vaikea parantaa, mutta toivotaan edes lähelle vastaavaa niin se olisi jo aivan loistavaa! 

Lauantain maailman suurimpaan hovawart-näyttelyyn, jonka osallistujamäärät ovat jo useana vuonna hiponeet 300, osallistuu tänä vuonna peräti 10 Tallivahtia: Bildschön veteraaninarttuihin, Cremefarben, Englein ja Emanze käyttöluokan narttuihin, Forscherin ja Freiberufler avoimeen luokkaan, Genie, Geliebten, Gewinnerin ja Göttingen juniorinarttuihin.

Sunnuntaina tokokokeessa voi nähdä myös ennätysmäärän, eli 7 Tallivahtia Cowboyn, Cremefarbenin, Emanzen, Eminentin, Engleinin, Forscherinin ja Freiberuflerin. 

Toivottavasti muitakin "omaisia" ja Tallivahtien ystäviä näkyy jälleen runsaasti meitä kaikkia kannustamassa! Tulemme tekemään jälleen oman yhteisen leirin johonkin sopivaan paikkaan ja sieltä meidät sitten aina sopivissa väleissä löytää ja ainakin aamuvarhain ja iltamyöhään! TERVETULOA!

 

 

 

Takaisin