15.07.2012

Näyttelykesä sai erinomaista jatkoa: Augenweide ROP VET PN3 Oulussa ja Freiberufler PU2 VARASERT Lammilla

Tänä viikonloppuna oli Tallivahdeittan varmaankin kesän toiseksi aktiivisin näyttelyviikonloppu.

Lauantaina 2 vuotta täyttänyt ja avoimeen luokkaan siirtynyt Forshcerin sai tuomarilta Kerstin Scheen Ruotsissa Piteån kv-näyttelyssä AVO ERI1 ja veljensä Freiberufler Forssan kansallisessa Hannele Jokisillalta AVO ERI3. Forssassa erinomaisesti onnistui myös ensimmäistä kertaa käyttöluokassa esiintynyt Emanze, joka sai KÄY ERI1. Forssassa hoffeja oli kilpasilla n. 25 ja Piteåssa 3.

Sunnuntaina Oulun kv-näyttelyssä kroatialainen Igor Selimovic arvioi 10,5-vuotiaan Augenweiden narttujen kolmanneksi parhaaksi VET ERI1 SA ROP VET PN3. Forscherin sai jälleen erinomaisen, mutta oli luokkansa toinen AVO ERI2. Hoffeja oli kilpasilla 20.

Sunnuntaina Lammin ryhmänäyttelyssä oli hoffeja jälleen n. 25 ja tuomarina ruotsalainen Åke Cronander. Hän piti kovasti Freiberuflerista ja siitä tuli AVO ERI1 SA PU2 VARASERT ja myös Emanze pääsi paras narttukehään kilpasille tuloksella KÄY ERI1 SA.

Kaikki esitetyt koirat arvioitiin siis erinomaisiksi ja toivottavasti se ennustaa hyvää myös Tervakoskelle rodun päänäyttelyyn parin viikon päähän... ONNEA KAIKILLE ERINOMAISESTA VIIKONLOPUSTA JA SUURKIITOS TALLIVAHDIN KENNELIN HIENOSTA EDUSTAMISESTA!

 

 

 

Takaisin