02.08.2012

Cremefarben pääsi mukaan rotumme maamme ensimmäisiin FH-mestaruuskokeisiin

Suomen Hovawart ry järjestää tänä vuonna ensimmäistä kertaa rotumestaruuskokeen erikoisjäljellä, eli FH:ssa. Koirakkojen osallistumisoikeus karsittiin ja mukaan pääsi kuusi parasta koirakkoa vuoden 2011 ja 2012 kahden FH2-tuloksen perusteella. C.I.B FI & SE MVA JK3 FH2 Tallivahdin Cremefarben, eli Sissi ja minä saimme myös kunnian osallistua tähän historialliseen rotumestaruuskokeeseen. Mahtava juttu ja pääsemme heti Sissin kanssa tosi tarkoituksella testaamaan maamme tunnetulta jälkiekspertiltä Outi Hermiöltä viime viikkojen aikana opittuja oppeja!

Tallivahdin kennel panostaa lajiin vahvasti ja meillä on hoffeista eniten FH:ssa tuloksia tehneitä koirakoita ja lisäksi treenissä vielä useita lähivuosina lajin pariin nousevia tulevaisuuden lupauksia. Tallivahdin kennel lahjoittaa myös rotumme FH-mestaruuskokeen kiertopalkinnon, joka myös nyt jaetaan ensimmäistä kertaa.

Mestaruuskoe järjestetään Inkoossa lauantaina 25.8.2012 Västankvarnin Kartanon läheisyydessä olevilla pelloilla. Koe alkaa klo 10.30 Västankvarnin Kartanon koirakentällä. Kokeesta vastaavana tuomarina toimii Pentti Rapila ja lajin vuoden 2012 MM hopeamitalisti Raine Holm toimii ratamestarina. Toivottavasti paikalle tulee myös runsaasti lajiin hurahtaneita katsojia! Nähdään Inkoossa!

Takaisin