03.08.2012

7 Tallivahtia osallistui Outi Hermiön FH-valmennuksiin Maskun peltojäljen kisakeskuksessa

Outi Hermiön FH-valmennukset järjesti Varsinaiset Hoffit ry www.varhof.net, jonka puuhanaisten joukossa on useita Tallivahtien emäntiä. Itse olin perustamassa seuraamme v. 2005 ja toiminut siitä lähtien vastuutehtävissä nyt puheenjohtajana. Varsinaiset Hoffit on Varsinais-Suomen johtavin erikoisjälkiseura, joka järjestää useita FH-kokeita vuosittain. Tänä vuonna perustimme yhdessä paikallisten heinänviljelijöiden www.bigpack.fi  ja Maskun Ohensaaressa olevan Länsitalon tilan yrittäjien kanssa Peltojäljen kisakeskuksen, jossa järjestämme palveluskoirakokeita ja tapahtumia yhdessä muiden peltojälkeä IPO:ssa ja FH:ssa harrastavien paikallisten yhdistysten kanssa. Tilalla toimii myös netti- ja tilakauppa www.erakoira.fi jossa on kätevä varustaa niin itseään kuin koiraansakin.

Tänä kesänä halusimme järjestää sarjan FH-valmennuksia ja meillä oli suuri ilo saada FH-valmentajaksemme maankuulu IPO- ja FH-harrastaja Outi Hermiö. Outi on siviiliammatiltaan yläasteen matematiikan, fysiikan ja kemian opettaja ja tunsimme kyllä hyvin olevamme ammattipedagogin käsissä. Valmennuksia oli kolmena iltana viikon välein ja välissä teimme luonnollisesti kotitehtäviä. Mukana oli yhteensä 11 koirakkoa, joista 9 hovawarttia, joista peräti 7 Tallivahtia: Cremefarben, Emanze, Englein, Freiberufler, Genie, Gewinnerin ja Göttinnen.

Me kaikki koiranohjaajat ja vielä kuunteluoppilaatkin todella ihastuimme kaikinpuolin Outiin ja kokeneimmatkin meistä kokivat saavansa paljon jopa ihan mullistavaa ymmärrystä koiran ohjaamisesta ja valmentamisesta. Tämän tietotaidon sulattelemiseen ja käytäntöön viemiseen menee varmasti ainakin sata treeniä! OIKEIN PALJON KIITOKSIA OUTILLE JA TOIVOTTAVASTI TÄMÄ OLI VASTA ERNOMAINEN ALKU YHTEISTYÖLLEMME!

Näin kasvattajalle pienenä bonuksena on mukava mainita, että Outi ihastui kovasti Tallivahtien avoimiin, ystävällisiin ja yhteistyöhaluisiin luonteisiin sekä luontaiseen jäljestyslahjakkuuteen. Hän onnitteli minua vilpittömästi joka valmennuskerta hyvästä kasvatustyöstä.  Arvostan kovasti hänen palautettaan ja tällaisen palautteen voimin kasvattaminen on jatkossa entistä mukavampaa ja uskoni siihen, että onnistumista tulee jatkossakin vahvistui! Jännittävää nähdä joko tälle kaudelle saamme uusin opein tulostasoamme jo nostettua ja myös lisää uusia FH-Tallivahteja...

Outi Hermiö ja FH-valmennettavien hoffien ohjaajat kesällä 2012

 

 

Takaisin