14.05.2005

Tallivahdin kennelpiv

Tallivahdin kennelpäivä, jonka pääteema oli Raision 1 ja 2 ryhmien ryhmänäyttely! Päivästä tuli kasvattajan unelma: Tallivahteja oli esillä 7 Abendrot, Augenweide, Baden-Badener, Bildschön, Brillanten, Busenfreundin ja Bäuerin ja niiden emä Sateenkaaren Thunderbird, eli Nella, sekä A-pentujen isä Hayaklause Caro. Tuomari oli Göran Bodegård Ruotsista ja hoffeja oli kilpasilla 19.

ROP-tittelin ja ensimmäisen sertifikaattinsa sai junioriluokassa kilpaillut sijoitusnarttu Tallivahdin Bäuerin. Uroksissa junioriluokassa esiintynyt Tallivahdin Baden-Badener sai myös ensimmäisen sertinsä ollen PU2. Narttujen nuorten luokan voitti Tallivahdin Busenfreundin ja avointen luokan toiseksi tuli Tallivahdin Augenweide. Nämä tuomaria ERIn verran miellyttäneet Tallivahdit esiintyivät kasvattajaluokassa tuloksena KASV1 ja KP. Kun Nella-emä oli vielä ROP-veteraani, kennelpäivän ohjelmaan tuli vielä osallistuminen ryhmien loppukilpailuihin.

Ryhmien välisissä loppukilpailuissa tuomari Soile Bister sijoitti Nellan hienosti BIS3 veteraaniksi! Kaiken kruunasi vielä kasvattajaluokan BIS3 sijoitus. Tunnelma oli mahtava ja hovawarttien ylistys jatkui Maskussa puoleen yöhön! 

SUURET KIITOKSET KAIKILLE MUKANA OLLEILLE JA HIENOSTI ESIINTYNEILLE OMAISILLE, KEHÄN LAIDALTA KANNUSTANEILLE ja ONNITTELUVIESTEJÄ LÄHETTÄNEILLE!

Saman päivän hevosuutinen: FWB-kasvattimme Bellezza TR aloitti kansallisen kouluratsu-uransa 5-vuotiaitten CUPissa Ypäjällä. Ratsastaja oli Petra Ulmonen ja ratsukon sijoitus oli 11./27! ONNEA!

Takaisin