26.11.2012

Ihanat B-pennut tänään komeat 9 vuotta - HOFFIN HAUSKAA SYNTTÄRIÄ!

Tänään 9-vuoden iän saavuttivat veteraanimme Bessi, Kylli, Molly, Peppi ja Topi! Oikein ihanaa synttäripäivää kaikille!

Muistan elävästi vieläkin kuinka matkasin syyskuussa 2003 Nella-emonne kanssa Saksaan isäänne C.I.B GER CH VPG3 Gigur von Griesseschiä tapaamaan. Gigur asui perheineen Baden-Badenissa, jonne jo itse matka oli varsin jännittävä. Siellähän oli vielä täysi kesä ja kylpyläkaupunki eli täyttä edelleen kukoistus- ja sesonkikauttaan. Gigur ja Nella rakastuivat oitis ja saimme hyviä hoffin siemeneitä mukaan ja sitten TE synnyitte!

Valitettavasti kaksi B-tyttöstä on kuollut tapaturmien vuoksi jo aiemmin: Barbie jäi 3,5-vuotiaan junan alle karattuaan C-pentujensa jälkeisessä toisessa juoksussaan ja Tessaan törmäsi hoffiuros kohtalokkain seurauksin. Tessan polven kaikki nivelsiteet ja myös nivelkapseli hajosivat ja niitä leikattiin myöhemmin pariinkin otteeseen. Viime syksynä vähän ennen 8-vuotissynttäreitä se loukkasi jalkansa uudelleen, eikä toipumisennuste enää ollut hyvä ja se nukutettiin ikiuneen.

Onneksi muut viisi B-pentua on vielä elinvoimaisia veteraaneja ja toivottavasti niiden kunto säilyy mahdollisimman hyvänä pitkään!

Haleja ja pusuja niille kaikille täältä vanhasta kotipesästänne. Toivottavasti vielä joskus näemme jossain!

 

 

 

 

Takaisin