08.12.2012

Helsinki Winner Show 2012 sujui erinomaisesti: Freiberufler KÄY ERI1 SA PU3 SERT ja Forscherin AVO ERI3!!! Hienoa kultaturret Repe ja Ofelia!

Helsingin voittaja-näyttelyt alkoivat Tallivahdeittain erinomaisesti Helsinki Winner-showlla lauantaina. Hovawarteja oli ilmoitettu 47; 1 pentu, 20 urosta ja 26 narttua, mutta joitakin koiria puuttui. Tuomarina oli yksi lempituomareistani Elina Haapaniemi, joka käsittelee niin koiria kuin niiden esittäjiä ihailtavan rohkeasti, ystävällisesti ja varmasti.

Viime vuoden HeJW-11 eli juniorivoittajatittelin napanneet sisarukset Repe ja Ofelia edustivat jälleen kenneliämme hienosti. Viime vuonna Ofelia sai sertifikaatin ja nyt oli sitten Repen vuoro. Ja mikä parasta SE ON REPEN KOLMAS eli VIIMEINEN SERTI!!! Molemmat sisarukset ovat nyt keskellä karvan lähtöä, ohuessa turkissa ja sikäli eivät parhaassa edustuskunnossa, mutta näkyypä ainakin rakenne hyvin. Yksi tärkein asia on se, että kumpikin nuppunen oli hyvin innokas ja reipas koko päivän.

Koirat jaksoivat olla hyvin innokaita ja esiintyviä myös sunnuntaina, jolloin kisattiin Helsingin Voittaja -titteleistä. Hoffeja oli saksalainen Willi Güllix houkutellut kisaamaan peräti 61 kpl ja suunnilleen yhtä tiukka arvostelulinja oli myös Güllixillä kuin Haapaniemelläkin edellisenä päivänä ja kaikki skaalan laatuarviot T-SA olivat käytössä. Repe ja Ofelia olivat hänenkin mielestään erinomaisia: Repe KÄY ERI1 SA, mutta se ei nyt sijoittunut PU-kehässä. Ofelia oli AVO ERI eikä sijoittunut tällä kertaa avoimessa luokassa, jossa kisasi peräti 12 narttua.

Kaikkiaan viikonloppu oli jälleen hyvin antoisa ja Helsingin messukeskuksessahan puitteet ovat aivan mahtavat. Hoffikehät pyörivät niin pitkään, että muuta ohjelmaa ei oikein päiviin enää mahtunut. KIITOS VIELÄ KERRAN HIENOSTA PANOKSESTANNE SAANA JA JANNE!!!

Tästä on hyvä taas suunnitella uuden vuoden koitoksia!


Takaisin