31.12.2012

Repelle virallistettiin tänään Suomen muotovalion titteli - eli jatkossa komeasti: FI MVA HeJW-11 FH1 BH Tallivahdin Freiberufler

Tämä oli mahtava vanhan vuoden lopetus. Olin asiasta vielä epävarma aiemmin, sillä en tiennyt saako FH1 tuloksella FI MVA titteliä. Asiasta oli tiukka depatti rotujärjestömme forumilla syksyllä ja siinä joku henkilö oli selvittänyt asiaa Suomen Kennelliitosta, josta oli otettu yhteys myös Palveluskoiraliittoon. Näiden kattojärjestöjen tulkinta oli, että FH1 on käytännössä avoimen, eli muissa lajeissa 2-luokan tulos. Näinhän se kirjataan myös Koiranettiin. Heti kun Repe sai viimeisen sertinsä Helsingin WInner-showssa laitoin valion arvo anomuksen Kennellittoon. Tänään sitten kävin ihan taas huvikseni KOiranetistä Repen tietoja selaamassa ja siellähän se jo komeasti lukee: FI MVA arvo on myönnetty 31.12.12!!!

Mahtava juttu ja Repehän on vasta 2v 5kk, eli nuori poika! Nyt se vasta jännää onkin lähteä ensi viikonloppuna Ruotsiin Göteborgiin, jossa on la ja su kv-näyttelyt. Sitä ulkomaan Cacibiahan lähdemme hakemaan, mutta nyt voi tulla myös Ruotsin muotovalion arvo... Pitäkääpä peukkuja ensi viikonlopulla, että Repellä olisi yhtä hieno onni kuin Sissi-emollaan kesällä 2011 Ruotsissa: tuli kaksi muotovalion titteliä C.I.B ja SE MVA samassa näyttelyssä. NYT ON HYVÄ SYY NOSTAA MALJAA NIIN REPELLE KUIN UUDELLE VUODELLEKIN!! SKÅL!



Takaisin