22.07.2013

Hoffien huipputapahtumassa Terviksellä nähdään 7 Tallivahtia koitoksessa 5 tokossa ja 6 näyttelyssä

Tänä vuonna hoffien vuoden huipputapahtuma alkaa lauantaina 27.7. tokomestaruuskokeella, johon osallistuu 44 hoffikkoa ja kokeessa on kaikki luokat. Tallivahdit ovat tokoilussa varsin aloittelevia ja suurin osa vielä alokasluokassa Emanze (1.tokokoe), Englein, Freiberufler ja Gauner (1.tokokoe). Viidentenä Tallivahtina avoimeen luokkaan osallistuu Cremefarben. Peukuttaa tarttee klo 10 alkaen, sillä kaikki apuvoimat tulevat tarpeeseen...

Sunnuntaina on rodun pääerikoisnäyttely, johon tänä vuonna osallistuu 261 hoffia, joista 6 on Tallivahtia. Mukana ovat 2-vuotiaat tytöt Genie ja Gewinnerin avoimessa luokassa ja loput neljä koiraa esitetäänkin sitten käyttöluokassa: Cremefarben, Emanze, Englein ja ainoa urosedustajamme Freiberufler. Pitäkää peukkuja vielä sunnuntainakin ja NÄHDÄÄN Tervakoskella!

Ja vielä yksi juttu: tervetuloa ystävät juhlistamaan Repen C.I.B, FI MVA  ja SE MVA valiotitteleitä kakkukahvin kera sunnuntaina käyttöurosten arvostelun jälkeen leiripaikallamme noin klo 11.15 jälkeen!
Takaisin