05.10.2013

Emanze teki kauden ensimmäisen FH2-tuloksensa kovassa tuulessa ja Gauner suoritti erinomaisella otteella BH-kokeen! Onnea molemmille taitaville koirakoille!

Meillä oli oman pienen seuramme Varsinaiset Hoffit syksyn ensimmäisen koeviikonlopun ensimmäinen koepäivä ja tuloksia tuli komeasti 4 x FH2! Tuomari oli luottotuomarimme Harri Laajajärvi. FH-kokeessa Tallivahteja edusti Emanze ja samaan aikaan Haunisissa Raisiossa BH -koitoksessa oli Gauner. Mutta aloitetaan ensin voittajaluokan tuloksesta.

Emanze eli Laku ja emäntänsä Sarri kokeilivat tälle kaudelle ensimmäistä kertaa ja heti tuli tulosta! Laku oli neljäs suorittava koirakko ja kovassa n. 15 m/s tuulessa se selvitti jäljen kunnialla loppuun asti. Tuuli haittasi tänään kaikkien koirien kulmatyöskentelyä selvästi ja pisteet kerättiinkin suorilta ja esineiltä. Laku oli tänään tasaisen erinomainen esineillä, eli kaikkien seitsemän esineen arvosana oli erinomainen. Kulmat ja suorat vaihtelivat puutteellisesta erittäin hyvään ja tänään tulos 74 pistettä ja koulutustunnus FH2. Suonenjoella nyt asusteleva koirakko joutui eka kertaa kunnon merituulen armoille ja kyllähän se tuntui, mutta pääasia on tulos ja siitä MAHTAVASTI ONNEA LAKU JA SARRI!

Päivän kärki koostui paikallisista taitavista koirakoista ja omassa treeniryhmässään treenaavasta kolmikosta, joista kullan ja hopean jäljestivät spu-veljekset Edi ja Vili ja pisteetkin olivat lähes identtiset 87 ja 86 pistettä: PALJON ONNEA Edi & Elina ja Vili & Markkis! Kolmanneksi tänään tuli ensimmäisessä FH2-kokeessaan kisannut kultainen noutaja narttu Cilla ja emäntänsä Tuula komealla tuloksella 84! Cilla on ainakin Suomen paras ja toistaiseksi myös ainoa FH2-kultsu ja ehkä jopa maailman paras FH-kultsu! UPEATA KERRASSAAN!

Tallivahtien emäntiä oli tänään mukana useampiakin, mutta järjestäjän hommissa. Genien emäntä Satu jatkoi hienosti jäljentekijän uraansa ja oli Lakun ja Vilin jälkien tallaaja, meikäläinen tallasi Cillan ja Edin jäljet ja Mili oli oivallinen harhauttaja, jonka harhoihin ei kukaan langennut :-)
PÄIVÄ OLI KYLMÄSTÄ JA KOVASTA TUULESTA HUOLIMATTA TAAS AIVAN IHANA - KIITOS KAIKILLE! Erityiskiitos lisäksi Outille ja Ninalle, jotka olivat FH-jäljentekijöinä neitsytjäljillään varmoina ja taitavina ja Outi lisäksi toimi vastaavana toimitsijana hienolla ruutinilla ja iloisella otteella!

Toinen tänään koularoitunut Tallivahti oli Gauner, eli Onni 2,5 v, joka suoritti BH-kokeen erinomaisin arvosanoin ja kaupunkiosionkin ihan ilman machoilua! UPEAA ONNI JA MAARIT JA TOIVOTTAVASTI TÄMÄ OLI HIENO ENNE TULEVASTA HAKU-URASTANNE... :-) BH-koe oli Raisiossa SRY:n järjestämä ja sen tuomaroi Kalevi Levänen.


Takaisin