27.10.2013

Forscherin sai hienosti FH1 tuloksen 88-pisteell ja on nyt kuudes Tallivahdin FH-hoffi! MAHTAVASTI ONNEA HIENOSTA TYSTNNE OFELIA JA SAANA!

Kennelini mahtava tuloslokakuu jatkui vielä tänäänkin, kun Forscherin "Ofelia" ja Saana saivat hienosti 88 pisteen tuloksella FH1-koulutustunnuksen!

AIVAN MAHTAVAN PALJON ONNEA UUDELLE FH-TYKILLEMME OFELIALLE JA SAANALLE!

Koe oli Oulussa ja tuomarina toimi leppoisa Juhani Petäjistö.

Molemmat Saana ja Ofelia ovat siis aloittelevia pk-harrastajia ja hyvin itseohjautuvasti työtä tehneet, jolloin kantapäät ovat olleet kovilla. Nyt on toivottavasti alku-uran oppirahat tässä lajissa jo maksettu ja mukava suoritusvarmuus saavutettu. Ofelia on näin kuudes Tallivahdin kennelin FH-koira ja lisää tulee varmasti :D Nyt saa Ouluunkin sitten pysyvä lumi tulla...

JA MITÄ PARASTA OFELIA ON NYT TÄYTTÄNYT KAIKKI KV-JALOSTUKSEEN VAADITUT KRITEERIT JA LISÄKSI VIELÄ OSOITTANUT OLEVANSA OIKEA DUAL-PURPOSE JALOSTUSKOIRA! Näillä näkymin matkaamme sen kanssa helmi-maaliskuussa sulhasta treffaamaan aina Itävaltaan asti, jossa sopiva uros on jo katsottuna. Kun jalostussuunnitelma on saanut molempien maiden hyväksynnän, laitan tietoa Pentu-uutisiimme!

t. taas ilosta ilmaan noussut kasvattaja Minna
Takaisin