09.12.2013

Tänään oli H-HETKI! Laku ja Arttu onnistuivat hienosti lemmiskelyissään ja Tallivahdin H-pennut saivat toivottavasti alkunsa!

Nyt on toivottavasti timing kohdillaan, sillä Lakun ja Artun lemmiskely onnistui nyt 11:s juoksupäivänä ja Lakun aiempien epäonnisten ja selvästi myöhemmin tapahtuneista astutuksista viisastuneina, uskomme Lakun olevan emänsä Kyllin ja emänemänsä Nellan rytmissä, jolloin tämä 10-12 päivä ovat silläkin niitä parhaita tärppipäiviä. Eilen Laku oli vielä vähän empimisvaiheessa, vaikka pari selvästi rakastuikin heti toisiinsa. Tänään rakkaus eteni sujuvasti jo huippuunsa asti ja huomenna on sitten seuraava yritys. Laku kävi progessakin tänä aamuna, mutta sen tulokset saamme vasta huomenna.

Eli nyt kaikilla innokkailla H-pentujemme odottajilla alkoivat jännät ajat ja meillä ainakin on nyt tämä pariskunnan lemmestä aiempaa toivorikkaampi olo!

Laku on siis n. 5,8-vuotias Tallivahdin Emanze, jolla on upeasti pari voittajaluokan FH2-tulosta ja päänäyttelystä NUO1 SA VARASERT ja AVO4 SA PN3 VARASERT sijoitukset muutaman vuoden takaa. Eli se on osoittanut olevansa oikea dual-purpose-palveluskoira. Sulhanen Asher sus Armoni on Puolassa kasvatettu, mutta edustaa vahvasti saksalaista käyttökoirakasvatusta. Sillä on jo maassamme ennen näkemättömän hienot näyttely- ja käyttönäytöt. Arttu on 5,5-vuotias multivalio, jonka komeimmat näyttelytittelit ovat C.I.B & C.I.E. Sillä on kolmesta lajista koetuloksia FH2, JK1 ja tältä syksyltä IP1 upeasti 1-tuloksella. Molemmat koirat ovat hyvin terveitä ja koenäytöissä odotukset voidaan hyvin pitää vielä nykyistäkin korkeammalla.

Pentuja odotellaan jo useassa perheessä, mutta toivon mukaan jälleen tulee semmoinen normaali Tallivahdin pentue (ka. 9 pentua ;-) ) ja paljon ihania karvalapsia niitä odottaville! Laku viedään ultraan noin kuukauden päästä ja sitten saamme varmuuden onko pentuja tulossa - Pitäkääpä peukkuja siihen asti! Alhaalla muutama tunnelmakuva - KIITOS JO TÄSSÄ VAIHEESSA SARRILLE, MAARITILLE JA JUHOLLE!


Takaisin