09.01.2014

Vihdoinkin se tulee myyntiin: Suuri koiraharrastajan opas, johon hovawart-rotuesittelyn teki meikäläinen ja kuvissa esiintyy tuttuja Tallivahteja:-)

Sain juuri viestiä siitä, että DogSports.fi sivustostaan tutun Mia Läätin toimittama kirja Suuri koiraharrastajan opas ilmestyy tammikuun 2014 lopulla kirjakauppoihin.

Vuoden 2012 syksyllä Mia otti yhteyttä minuun ja kysyi voinko tehdä hovawartista esittelyn eri käyttökoirarotuja ja koiraharrastuksia esittelevään kirjaan. Tavoitteena oli esitellä rotua etenkin käyttöominaisuuksien ja luonteen valossa ja sehän toki passasi meikäläiselle kuin nenä päähän. Koskapa ajattelen ja kirjoittelen jo työkseni ja olen blogissani hoffeja miettinyt kaikilta kanteilta, sujui rotuesittelynkin laatiminen sujuvasti. Oikolukijoinani toimivat ainakin Marita ja Sarri, joille suuret kiitokset jo tässä vaiheessa - teille on kirja jo kiitokseksi tilattuna ;-)

Kuvitukseen valitsin erivärisiä Tallivahteja ja hyvälaatuisia kuvia, mutta mitä kuvia lopulta kirjaan päätyi, on minullekin vielä arvoitus. Jännitettävää sikäli vielä tässäkin asiassa piisaa! Kirja on esitelty kirjoittajineen täällä. Ja tarkemmat esittelyt kirjoittajista tulee sivustolle vielä myöhemmin, jahka saamme kaikki itsemmekin paperille pistettyä...

Laitan myöhemmin laatimani rotuesittelyn myös omille kotisivuilleni, kunhan tuo kirja ensin kauppoihin ehtii :-) Sitähän saa sitten ostaa ihan kaikista oikeista kirjakaupoista ja toivon kirjalle hyvää kysyntää!


MAHTAVA JUTTU KOKO KIRJA JA KIITOS PALJON MIA, ETTÄ TULIT KYSYNEEKSI MEIKÄLÄISTÄ SIIHEN MUKAAN!
Takaisin