11.02.2014

PERÄTI 11 H-PENTUA SYNTYI - kaikki voivat hienosti ja Laku-emo hoitaa niitä ihan suvereenisti! MAHTAVAA LAKU JA ARTTU-ISÄ SEKÄ KOKO SYNNYTYSTIIMIMME!

Tallivahdin H-pennut ovat syntyneet ja NIITÄ ON KOMEAT 11! Pentulaatikossa on nyt myös todellinen poikavalta, sillä poikia on 9 ja tyttöjä 2. Pentujamme on odottanut jo yksi pentueellinen ihmisiä, mutta tästä pesueesta riittää varmasti muutama paras ystävä myös sitä vailla olevalle.
Toivon etenkin paria innokasta pk-harrastajaa vielä, sillä ennustan potentiaalia löytyvän vaativaankin makuun. Hoffithan ovat fyysisesti varsin terveitä, elinvoimaisia, pitkäikäisiä ja hyvin täyspäisiä koiria
Pentueen vanhemmat Laku ja Arttu ovat esitelty Pentu-uutiset sivulla ja nyt sitten lapsetkin tässä kuvin. Oli siinä kuulkaas emolla kantamista, sillä pennut olivat painoltaan 360-520 g ja ka. n. 450 g, eli lähes 5 kg mahassa oli pelkkää pentua... Laku-emon normaalipainohan on n. 32 kg. Kaikki sujui hienosti ja Laku hoitaa lapsiaan ihan suvereenisti.
Pentue asuu Suonenjoella, jonne meikäläinen ajelee nyt sitten tuontuostakin.
Laku sivusi pentumäärässä kennelimme ennätystä, sillä myös A ja C pentujamme oli 11. Pentukeskiarvomme per pentue meni näin jo yli 9 !

MAHTAVASTI KIITOS MYÖS SARRI- JA SIRPA-KÄTILÖILLE JA IHANAA PENTUKEVÄTTÄ!

terkuin SUPERILOINEN KASVATTAJA

PS. Kuvat on Lakun emäntä Sarri ottanut
Takaisin