16.05.2014

Historiallisesti 5 Tallivahtia oli Suomen Palveluskoiraliiton FH2 aktiviteettitilastoissa - meillä oli edustettuina eniten koiria kaikista suomalaisista palveluskoirien kasvattajista! Panostaminen kannattaa - KIITOS KAIKILLE!

Suomen Palveluskoiraliitto tekee vuosittain voittajaluokan aktiviteettitilastot koelajeittain. FH2-kokeisiin oli osallistunut kaikkiaan 80 koiraa, joista 10 oli hovawarttia ja niistä upeasti 5 Tallivahdin kennelistä. Meillä oli listalla edustettuina eniten koiria kaikista suomalaisista palveluskoirien kasvattajista. Teimme näin jälleen kennelimme uutta historiaa - KIITOS UPEILLE KOIRILLE JA EMÄNNILLEEN!
Taulukossa samoilla pisteillä olevat koirat ovat ilmeisesti vain satunnaisjärjestyksessä, joten todellinen sijaluku ei ole välttämättä se mitä olen alle kirjannut, vaan monellakin parempi. FH-jäljen maksimipistemäärä on 100 pistettä. Erittäin hyvä 90 tai enemmän pisteitä tuottaa listalla 20 aktiviteettipistettä, hyvä tulos 80-89 pistettä tuottaa 10 pistettä. Tyydyttävä tulos 70-79 tuottaa 5 pistettä ja osallistuminen vaikka tulosta ei tulisikaan tuottaa 1 pisteen. Pisteet lasketaan jokaisesta kokeesta, johon koira on osallistunut.

Listalla sijalla 13. oli Sissi ja meikäläinen, eli C.I.B FI & SE MVA JK3 FH2 BH Tallivahdin Cremefarben. Sissi osallistui viime vuonna 5 FH2-kokeeseen, joista se sai 3 hyvää (83,84,88 p) FH2 tulosta. Yhteispisteet aktiviteetista olivat näin 32.
Sijalla 14. oli Repe ja meikäläinen, eli C.I.B FI&SE MVA HeJW-11 FH2 JK1 BHTallivahdin Freiberufler, joka osallistui 4 kokeeseen saaden kaksi kertaa FH2 tuloksen hyvän 85p ja erittäin hyvän 90p. Repenkin yhteispisteet aktiviteetista olivat 32.
Sijalla 29. oli Mango ja Mili, eli FH2 BH Tallivahdin Englein. Mango sai yhden hyvän tuloksen 80p ja yhden tyydyttävän 72p, jolla se oli komeasti rotumestaruuskokeemme pronssilla! Mangon yhteispisteet olivat 15.
Sijalla 50. oli Laku ja Sarri, eli FH2 BH Tallivahdin Emanze yhdellä tyydyttävällä tuloksella 74 p ja yhdellä puutteellisella tuloksella saaden 6 p.
Listalle pääsi vielä Ofelia ja Saana, C.I.B FI MVA HeJW-11 FH1 BH Tallivahdin Forscherin, joka osallistui yhteen FH2 kokeeseen, mutta jäi vielä ilman tulosta. Rankingpisteitä 1.

Takaisin