07.06.2014

Tallivahdin Fährtenhündin eli Ira teki kennelimme tulosennätyksen luonnetestissä 194 p ja hermorakenne +2, toimintakyky +2 ja taistelutahto +2! Upeaa Ira ja emäntänsä Marita!

Iralle on suunniteilla pennut vuodelle 2015 ja koska emäntänsä Marita ei ole elämän kiireidensä johdosta ehtinyt sitä juurikaan koulutella ja koetuloksiin asti treenata, meille oli tärkeää saada sen ominaisuuksista jotain näyttöä ennen pennutusta. Sen suvun käyttö- ja näyttelynäytöt puhuvat kyllä jo erinomaisen geenipohjan puolesta. Perinteisen luonnetestin lisäksi Ira tullaan käyttämään myös MH-kuvauksessa, jos vain sopiva testipaikka syksyllä 2014 löytyy. Sen lisäksi tavoitteena olisi saada se missikuntoon ja sieltäkin vielä lisää näyttöjä... Iran sulhaseksi on suunniteltu upeaa mustaa turrea Lume Gapo, eli Kaapo, joka oli vuoden 2013 pk-hoffiranking 1! Yhdistelmä on jo tarkemmin esitelty Pentu-uutiset -saitilla :-D

Iran luonnetesti tänään Kangasalla, tuomarit Marco Vuorensalo (ja Heli Herranen).
Toimintakyky: +2 hyvä. Terävyys +3 kohtuullinen, ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua. Puolustushalu +3 kohtuullinen, hillitty. Taisteluhalu +2. Hermorakenne +2, tasapainoinen. Temperamentti +2 kohtuullisen vilkas. Kovuus +1, hieman pehmeä. Luoksepäästävyys +2a, aavistuksen pidättyväinen. Laukaisupelottomuus: Laukaisuvarma +++. Pisteet yhteensä 194. Ira on upea tyttö! Laitamme testivideoita jälleen Irankin working-dog.eu sivustolle vähän myöhemmin.
Takaisin