20.07.2014

Tervakosken hoffiviikonloppuun osallistuu tänä vuonna ennätysmäärä eli komeat 15 Tallivahtia :-D

Hoffiviikonloppu alkaa rodun päänäyttelyllä, johon on ilmoitettu 252 hovawartia. Tallivahdeista mukana on upeasti 13 koiraa, joista H-pennut muodostavat suuren osan. Näin meillä on upea uusi aktiivinen harrastajakunta sieltä tulossa ;-)

5 kuukauden ikäiset H-pennut ovat pikkupentuluokassa (5-7 kk) ja mukana ovat veljekset Hasselhoff, Hauptdarsteller, Heldenhaften, Hindernisläufer, Hoffnung ja Hochgelert sekä siskonsa Heerführerin. Pennut tuomaroi Brit Wuchert Saksasta.

Aikuisia näyttelyssä esiintyviä Tallivahteja ovat avoimen luokan nartuissa 3-vuotiaat Geliebten, Genie ja Göttinnen sekä käyttöluokan nartuissa Cremefarben ja Emanze ja käyttöuroksissa Freiberufler. Avoimen luokan tuomaroi saksalainen Kirsten Wesche ja käyttöluokan suomalainen Matti Tuominen.

Tänä vuonna emme valitettavasti saa kultaryhmää kasvattajaluokkaan, mutta jos onni on myötä voimme esittää musta-kulta-ryhmän, kasvattajaluokan tuomaroi Kirsten Wesche.

Sunnuntaina on tottelevaisuuden rotumestaruuskoe ja siinä nähdään 5 Tallivahtia. Maarit urakoi jälleen kahdella koiralla  Gaunerilla ALO:ssa ja Eminentillä AVO:ssa, Sarri on Emanzen kanssa ALO:ssa ja meikäläinen on Repen kanssa ALO:ssa ja Sissin kanssa korkkaamme VOI:n ensimmäisenä Tallivahdin koirakkona ;-) Kaikki joogalentäjät tulevat meille tarpeeseen tässä tämän vuotisessa tokoseikkailussamme! :-D
Takaisin