03.12.2014

Ensi vuoden pentusuunnitelmat ovat tarkentuneet! Tallivahteja tulee jälleen kaksi pentuetta kahdesta eri emälinjasta ja urokset ovat upeita käyttökoiria Suomesta ja Saksasta :-)

Tallivahdin J ja K pentueet ovat saaneet rotujärjestöjen jalostusvastaavien siunaukset ja nyt vain sitten odottelemme kevään juoksujen alkamista. Yhdistelmissä painottuu jälleen vahvasti käyttöominaisuudet ja niissä sukujen näytöt ovat varsin vakuuttavat. Dual purpose jalostuskriteerit näkyvät kuitenkin myös vahvoina, sillä molempien suvuissa on myös upeita näyttelykoiria. Kummastakin neljännen polven Tallivahdin pentueesta odotamme pentuja kaikissa hoffien kolmessa hienossa värissä. Pentueita odottaa jo useampi innokas, mutta vielä joukkoon mahtuu useita, sillä Tallivahdit ovat olleet rodun keskiarvoa selvästi hedelmällisempiä ja pentueen pentumäärä on keskimäärin n. 9.

Tallivahdin Fährtenhündin, jonka emä on emä C.I.B FI & SE MVA JK3 FH2 BH Tallivahdin Cremefarben ja isä saksalainen VPG3 FH2 BH Cid vom Alten Schulweg, eli Ira astutetaan FI MVA IPO-FH FH2 EK3 JK1 HK1 BH Lumen Gapo eli Kaapolla, jonka emä on FI KVA  IPO-FH FH2 JK3 Elixier´s Yrka ja isä JK2 PERA-A BH Sateenkaaren Åskknall.

FH1 BH Tallivahdin Genie, jonka emä FH2 BH Tallivahdin Emanze ja isä saksalainen IPO3 VPG3 BH Delano von Andwari, eli Ritu astutetaan saksalaisella IPO2 BH Merlin vom Hause Lukalla, jonka emä on IPO3 FH1 FPr3 BH Juka vom Hause Luka ja isä itävaltalainen C.I.B C.I.E IHF-Champion ÖJH ÖCH
FCI Jahrhundertsieger Dortmund 2011 Weltsieger 2013 IPO2 BH Kalisto vom Gablitztal.


Takaisin