06.12.2014

Helsinki Winner näyttelyssä 5/6 Tallivahtia sai luokkasijoituksen, Ofelia oli PN4 ja kasvattajaryhmämme KASV2 KP! Päivän kruunasi H-pentujen isän Artun tekemä maassamme historiallinen IPO2 tulos! ONNEA JA KIITOS KAIKILLE UPEASTA PÄIVÄSTÄ!

Helsinki Winner Showssa oli oikein mukavaa viettää itsenäisyyspäivää! Hoffeja oli näytillä upeasti 54virallisissa luokissa ja 4 pentua. Tuomarina oli legendaarinen saksalainen dual purpose tuomari (Näyttely, IPO, FH, ZTP) Gisbert Langheim.

Luokkasijoituksia meille tuli hienosti 5/6! Juuri juniori-ikään tulleet 9 kk vanhat H-sisarukset Hindernisläufer EH3 ja Herzogin EH4 saivat siis EHt ja vanhemmat turret saivat kaikki erinomaiset Cremefarben VET ERI, Forscherin KÄY ERI1 SA, Freiberufler KÄY ERI2 SA ja Genie KÄY ERI2.

Päivän kuningattaremme oli odotetusti Ofelia (C.I.B FI MVA HeJW-11 FH1 PEHA-A BH Tallivahdin Forscherin), joka sijoittui 32 hoffinartun joukossa upeasti PN4 (BB4)!

Saimme pitkästä aikaa messarissa myös kasvattajaryhmän (Ofelia, Hilkka 9kk, Sissi ja Repe) joka oli siis kullanvärinen ja tuli toiseksi saaden kunniapalkinnon. 

Kiitos kaikille upeille koirakoillemme ja kannustusjoukoillemme hoffin hauskasta päivästä! Kehäkuvissa on kaikkien aikojen nuorin Tallivahdin koirakko Herzogin eli Hilkka 9kk ja nuoriemäntänsä Veera 12v. He sijoittuivat hienosti junnujen neljänsiksi 7 junnunartun joukossa Tästä koirakosta varmasti kuulemme vielä!

Päivän kruunasi H-pentujen isän Artun eli C.I.B C.I.E Multi CH FH2 IP2 JK1 BH Asher Sus Armonin ja Maaritin maamme hoffiharrastuksen historiallinen teko: he saivat ensimmäisinä maassamme koulutustunnuksen IPO2 suojelukokeessa. Ensi vuonna on rotumme ensimmäinen IPO MM-koe ja toivottavasti tämä toi heille samalla pääsylipun tähän historialliseen koitokseen! PALJON ONNEA ARTTU JA MAARIT JA VOITTE ANSAITUSTI LEIJUA KOKO TALVEN!

Pieni kuva myös kasvattajan päivän ihanasta saaliista joista upeasta Ofelian mukaan tehdystä hoffifiguurikellosta kiitos Saanalle ja Outille sekä ihanista herkuista Yrjölle ja Janettelle!

Hilkka kuvassa oikealla Veera 12v ja HIlkka 9kk JUN EH4
Winner14 kasvattajan saalis
Takaisin