07.10.2014

Naapurin Ronja, eli Anemone, nukutettiin ikiuneen lhes 13 vuotiaana - oikein paljon voimia Sanna-siskolleni perheineen siniseen taloon :-(

BH Tallivahdin Anemone (e. BH Sateenkaaren Thunderbird i. KANS FIN EST MVA ESTW-00 JK3 Hayaklause Caro), eli naapurin Ronja, oli lähes yhtä läheinen kuin omat koiramme ja näimme sitä suunnilleen päivittäin yhteisellä hevostallillamme. Ronja oli mahtivahti, varmaluonteinen ja hyvähermoinen kaikissa tilanteissa ja sillä oli myös erinomainen nenä ja pitkäjänteinen tavoitteellinen työskentelyote. Se oli emä myös siskoni Vahdittaren kennelin neljälle pennulle.

Ronja oli mukava mummukoira, jonka poismeno tuli melko yllättäin. Se ehti reilun kuukauden perehdyttää vahdin hommiin Repemme tytärtä Raksua ennen kuin eräänä päivänä se sai jonkinlaisen neurologisen kohtauksen, eikä kyennyt kävelemään. Eläinlääkärissä todettiin armollisimmaksi nukuttaa se ikiuneen. Sen sydän löiedelleen vahvaksi ja se oli koko ajan tajuissaan, mutta toipuminen ennalleen olisi ollut näin vanhan koiran osalta hyvin epävarmaa.

Lämmin kiitos Sanna, Jarmo, Joona, Juuso ja Peppi, että annoitte Ronjalle ihanan kodin ja oikein paljon voimia surutyöhönne.


Takaisin