29.03.2015

Tallivahdin Hasselhoff 13 kk avasi näyttelyuransa upeasti Turun KV:ssä olemalla VSP ja voittamalla SERTin! Tallivahteja oli mukana 7 ja kaikki saivat ERInomaisen laatuarvion ja kasvattajaryhmämme ansaitsi KP:n!

Tallivahdeilla meni upeasti tänään Turun kv-näyttelyssä. kasvattejani oli 25 hoffin kilvassa peräti 7 ja kaikki saivat ERInomaisen laatuarvion saksalaiselta tuomarilta Steffen Schock. Kolmesta junnustamme kaksi debytoi tässä näyttelyssä virallisesti näyttelyuransa ja kaikki saivat SA:n. Päivän suurin tähtemme oli Tallivahdin Hasselhoff, eli Hasse 13 kk, joka valittiin parhaaksi urokseksi ja siitä tuli VSP, eli Hassen komea arvostelurivi oli JUN ERI1 SA PU1 SERT VSP! Veljensä Hindernisläufer eli Hemmo oli JUN ERI2 SA ja vasta 9,5 kk vanha Irrlicht eli Hertta voitti junnunartut JUN ERI1 SA. Musta Göttinnen eli Kitta ponnisti upeasti kolmanneksi parhaaksi nartuksi ja voitti SERTin sekä VaraCACIBin, Kittan arvostelurivi oli AVO ERI2 SA PN3 SERT VARA-CACIB (ehkä muuuttuu CACIBiksi) ja sen emä Englein eli Mango tuli hienosti PN4 ja voitti VARASERTin ja arvostelurivinsä oli KÄY ERI1 SA PN4 VARASERT. Sissi oli VET ERI2 SA ja Repe VAL ERI4. Päivän kruunasi kolmivärinen kasvattajaryhmämme, jossa olivat junnut Hasse ja Hertta sekä Kitta ja Sissi. Linkissä filmi näyttelyn finaalikehiin ja vähän 1h 19min kohdan jälkeen alkaa parhaan kasvattajaluokan valinta ja siellä aika alussa me kirmaamme isoon kehään perätysten. No, hoffithan ovat liian normaalin näköisiä koiria pärjätäkseen niissä karkeloissa, joissa yleensä arvostetaan korostunutta ulkomuodon jalostusta ja sikäli varsinaisia näyttelyrotuja ja ihan vain edustamisen vuoksi olimme kasvattajaluokkien finaalissa mukana ja siksi päätin esittää myös kaikkia kauniita rotumme värejä, vaikka yksivärinen kultaryhmäkin olisi ollut mahdollinen. Näin meillä oli harvinaisen komea kolmivärinen ryhmä, jonka filmin selostajakin vähän hämmästyneenä totesi: "Kaikki rodun värit" :-D UPEA PÄIVÄ KERRASSAAN JA HAUSKAA OLI! SUURKIITOS KAIKILLE IHANILLE TALLIVAHDIN KOIRAKOILLE JA KANNUSTUSJOUKOILLEMME!

Kuvassa vasemmalta ROP&ROP VET Hofmarien Fine´n Foxy ja emäntänsä Tuula, tuomari Steffen Schock ja VSP Tallivahdin Hasselhoff ja isäntänsä Kent.

Sitten alla erinomaiset junioriveljekset Hasse & Kent ja Hemmo & emäntänsä Leena.

Alla kaksi kuvaa päivän nuorimmasta Tallivahdista eli Hertasta, Tallivahdin Irrlicht, ja emännästään Outista.

Takaisin