11.04.2015

ERInomainen näyttelykausi jatkui Kankaanpäässä: Repe oli VSP, tyttärensä Raksu 9 kk PN3 VARASERT ja Sissi PN4 - KESÄKELI vielä kruunasi päivämme :-)

Näyttelykautemme jatkui vallan ERInomaisesti tänään Kankaanpään ryhmiksessä, jossa hoffeja oli mukana reilut 20 ja ne tuomaroi norjalainen Mona Selbach. Aamupäivä kului hauskasti ja esitimme sukua kolmessa polvessa. Tuomari oli melko tiukka ja paras uros kehäänkin pääsi vain 2 urosta, joista toinen oli meidän Repe, siitä tulikin sitten paras uros ja VSP. Repen kaksi 9 kk ikäistä tytärtä aloitti kumpikin näyttelyuransa ERInomaisesti ja siskolleni naapuriin sijoitettu Raksu, eli virallisesti Hoffen-Haus Penrosa, sijoittui vielä PN3 ja sai VARASERTin. Sissi pääsi myös hienosti jälleen paras narttu kehään ja sijoittui 4:nneksi.. Viralliset tulosrivit:
Tallivahdin Freiberufler VAL ERI1 SA PU1 VSP
Hoffen-Haus Penrosa JUN ERI1 SA PN3 VARASERT
Tallivahdin Cremefarben VET ERI2 SA PN4

Omien nuppusteni kisakausi jatkuukin sitten vallan jälkihommissa toukokuussa. Päivän menestyksen kunniaksi kävimme tietty Hesellä, kuten kuvastakin näkyy, ja Raksukin pääsi maistamaan heti sukunsa perinteistä kisapalkkaa eli juustohampurilaista. Juhlatunnelmassa ja kesäisen kelin kunniaksi avasin vielä terassilla pullon hyyyyyvin makeaa ja komeaa kuohuvaa - KIPPIS KAIKILLE JA HYVÄÄ PYHÄÄ! Kiitos Sanna-siskolle vielä hienosta panoksestasi, seurastasi ja meikäläisen makuun sopivasta skumpasta;-)Takaisin