26.07.2015

Maailman suurin hoffitapahtuma meni Tallivahdeilta kokonaisuudessaan hienosti vaikka vaihteluakin oli niin menestyksessä kuin säässä :-)

Maailman suurin hovawart-tapahtuma, eli Suomen Hovawart ry:n tokomestaruuskoe (N=52) ja erikoisnäyttely (N=275) on takana ja menestystäkin kenneliimme tuli jälleen mukavasti, vaikka vaihteluakin oli lähes yhtä paljon niin siinä kuin säässäkin. Viikonlopun menestynein Tallivahti oli Englein eli maskulainen Mango emäntänsä Milin kanssa. Mango sijoittui tokossa 26 alokasluokan koirakon joukossa toiseksi hienoilla pisteillä 187 ja ansaitsi kunniapalkinnon ja koulutustunnuksen TK1.Näyttelyssä se sijoittui hienosti 11 käyttöluokan nartun joukossa neljänneksi KÄY ERI4 SA.

ENSIN TOKOSTA
Tallivahteja oli tokossa kaikkiaan viisi, joista Mango ja Mili olivat selvästi tottelevaisimpia. Koirakot Gauner, eli Onni ja Maarit ja Freiberufler eli Repe ja minä, debytoimme avoimessa luokassa 3-tulosten verran, vaikka poikain ajatukset olivat kyllä ihan muualla (=tyttökoirissa) kuin tottelevaisuudessa... Todellista hoffiviihdettä tarjosivat 1 v Hasse ja 9 v Sissi-mummo, joiden suoritukset olivat enemmän mielikuvitusta ja viihdettä kuin tottelevaisuutta.

Hassella eli Hasselhoffilla ja Janettella seuraamiset menivät hienosti ja tulevaisuus on selvästi vielä edessä. Meillä Sissin eli Cremefarbenin kanssa seuraaminen oli myös yksi vahvimmista osioistamme, mutta meidän yhteinen tokouramme on nyt takana ja teimme hyvällä mielellä 0-piste-ennätyksemme.

ERIKOISNÄYTTELYTULOKSET tuomareittain esitettyinä. Mukana oli lopulta 15 Tallivahtia muutaman jäätyä pois. Kaikkiaan 7 Tallivahtia sijoittui luokissaan ja yhteensä 9 sai erinomaisen, 4 EH:n ja 2 H:n.

GABRIELE STASTNY, Itävalta
juniorirurokset (22 kpl):
Tallivahdin Intellektuelle eli Sakke H
Tallivahdin Heldenhaften eli Pörrö H
nuoret urokset (10 kpl):
Tallivahdin Hasselhoff eli Hasse ERI1 SA
Tallivahdin Hauptdarsteller eli Rymy EH
Tallivahdin Hauptmann eli Romeo EH
Tallivahdin Hindernisläufer eli Hemmo ERI2 SA
Tallivahdin Hochgelert eli Romeo ERI4 SA
juniorinartut (34 kpl)
Tallivahdin Irreführendin eli Ansa EH
Tallivahdin Irrlicht eli Hertta ERI SA

DENISE GAUDY, Sveitsi
nartut käyttöluokka (11 kpl)
Tallivahdin Cremefarben eli Sissi EH
Tallivahdin Emanze eli Laku ERI3 SA
Tallivahdin Englein eli Mango ERI4 SA
Tallivahdin Forscherin eli Ofelia ERI1 SA, kennel Hoffen-Hausin kiertopalkinto parhaalle käyttönartulle
Tallivahdin Gewinnerin eli Melba ERI

TAPIO EEROLA, Suomi
urokset käyttöluokka (6 kpl)
Tallivahdin Freiberufler eli Repe ERI2 SA
Kasvattajaluokka (17 kasvattajaryhmää)
kultaryhmä: Emanze, Forscherin, Freiberufler, Irrlicht, ei sijoitusta

KIITOS TUHANNESTI PANOKSESTANNE KAIKILLE IHANILLE KASVATEILLE OMISTAJINEEN! Kiitos mukavasta illanvietosta vatkaajatiimillemme. SUURKIITOS HANNALLE HIENOISTA KUVISTA!

Kuvissa kaikki sijoittuneet Tallivahdit ja kasvattajaryhmämme.

   

Takaisin