06.12.2015

Tulevaisuuden emokoiramme Hoffen-Haus Penrosa menstyi upeasti Helsingin voittaja-näyttelyssä: JUN ERI1 SA PN4 SERT JV-15 - PALJON ONNEA NAAPURIIN RAKSULLE JA SANNALLE!

Helsigin Winner ja Voittaja -viikonloppu päättyi upeasti kun Hoffen-Haus Penrosa "Raksu" voitti Juniori Voittaja 15 tittelin 10 junnunartun joukossa. Tuomari oli norjalainen Leif-Herman Wilberg. Raksusta tuli lopulta myös PN4 35 hoffinartun joukossa ja se voitti toisen sertinsä. Kuvassa Raksu poseeraa siskoni Sanna Tapojärvi-Rasin kanssa, joka on sen toinen omistaja ja jonka perheessä Raksu asuu naapurinamme. Raksusta tulee toivottavasti tulevaisuudessa Tallivahdin emonarttu. Se on Repeni tytär eli isä on C.I.B FI KVA FI & SE MVA HeJW-11 FH2 JK2 TK1 BH Tallivahdin Freiberufler ja emä Hoffen-Haus Odessa.
Tallivahteja oli mukana viikonlopun koitoksessa yhteensä viisi: nuorten urosten luokassa Hindernisläufer Intermediate class oli EH1 lauantaina ja veljensä Hasselhoff EH1 sunnuntaina, Intellektuelle oli JUN EH4 lauantaina ja siskonsa Irrlicht oli molempina päivinä JUN EH. Freiberufler CH ERI molempina päivinä. Lauantain WInner näyttelyn tuomaroi suomalainen Kirsti Louhi.
Alla muutama virallinen posing-kuva Raksusta ja Sannasta.


Takaisin