12.12.2015

TULOSKATSAUS Tallivahtien vuoteen 2015 ja SUUNNITELMIA uudelle vuodelle 2016 - HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!

Tallivahdin kennelin vuosi 2015 on pulkassa ja uuden vuoden kujeet ovat jo hyvässä suunnitteluvaihteessa. Tässä katsaukset niin menneeseen kuin tulevaan vuoteenkin.

ENSIN Tallivahdin kennelin vuoden 2015 tuloskatsaus:

ELINVOIMAN MERKKEJÄ: Augenweide täytti komeat 14 v, 3/7 B-pentua 12 v ja 10/11 C-pentua 9 v, ONNEA ihanille veteraaneille! J-pentuja syntyi 11 ja K-pentuja 6 ja Tallivahteja on syntynyt 10 pentuetta 9 nartun voimin ja 92 koiraa, mikä tekee pentuekeskiarvoksi komean 9,2.

KÄYTTÖNÄYTTÖJÄ: Palveluskoirakokeisiin osallistui 8 Tallivahtia Cremefarben, Emanze, Englein, Forscherin, Freiberufler, Gauner, Genie, Gewinnerin. Kaikki 23 koekäyntiä tehtiin historiallisesti pelkästään voittajaluokkaan, joista 9 (39,1%) johti tulokseen. Palveluskoirakokeista Tallivahtien kestosuosikki on erikoisjälki, eli FH, johon tuli 7 koiran voimin yhteensä 20 koekäyntiä, joista mainitut 9 tulosta. Kokeiluja tuli kansallisissa lajeissa palveluskoirajäljellä 2 kertaa ja palveluskoirahaussa kerran. Tänä vuonna lähes neljänneksen (23 %) kaikkien maamme hoffien pk-käynneistä teki Tallivahti. Freiberuflerista tuli kennelimme ensimmäinen Suomen käyttövalio, FI KVA, ja se ja siskonsa Forscherin voittivat hopeaa erikoisjäljen (FH2) rotumestaruuskokeessa ja Emanze oli jälleen neljäs. Forscherin sai ensimmäisen kiinnityksensä FI KVA titteliin FH2:ssa ja eteni varmasti kohti virallista pelastuskoirauraa PEHA-B tuloksella. Tervakoskella tokoili 5 Tallivahtia, joista 3 teki tuloksen ja Englein tuli toiseksi Toko ALOssa ja sai koulutustunnuksen TK1.

KAUNEUTTAKIN LÖYTYY: Näyttelyissä kävi 19 Tallivahtia yhteensä 67 kertaa mukaan lukien ulkomaiset näyttelyt (8). Niistä erinomainen SA:lla tuli 30 kertaa (45%), erinomainen 38 (58 %) kertaa , erittäin hyvä 24 (36%), hyvä 3 (4,5%) ja hylätty 1 kerran. ROP ja VSP sijoituksia sai neljä koiraa yht. 7. Ideenreichista tuli kennelimme ensimmäinen juniorimuotovalio kotimaassaan Venäjällä RU JUN CH.

VIELÄ KERRAN ONNITTELUT ja SUURET KIITOKSET menestyksemme tekijöille!

Tallivahdin kennelin vuoden 2016 TULEVAT TAPAHTUMAT:

Maaliskuussa FH-treenileiri Saksassa ja hoffien IPO-FH-MM-kisat Ranskassa, johon toivottavasti sekä Forscherin että Freiberufler pääsevät osallistumaan.

Huhtikuussa kennelleiri, jonka teemana leikitys suojelun maalimiehen kanssa ja FH.

Heinä-elokuuhun suunnitteilla saksalaiset rodun jalostustarkastukset NZB, JB nuorille 1-2 -vuotiaille H,I,J,K pennuille ja vanhemmille ZTP.

Tervakosken hoffiviikonloppu 26.-27.7., rotumestaruuskokeet syksyllä PK ja FH2.

Syksyn kennelleiri pk-treenien merkeissä.

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA VUOTTA 2016 KAIKILLE TALLIVAHTIEN YSTÄVILLE!

Takaisin