17.01.2016

7 Tallivahtia kuudesta yhdistelmst&emst aloitti kisavuotensa Turun KV:ss ja ERInomaisen pivn kruunasi ROP KASV-ryhm - ONNEA ja KIITOS KAIKILLE!

Tallivahtien uuden vuoden kisakauden aloitus tehtiin kotikonnuilla Turun KV:ssä eli Winter Dog Show 2016 ja sehän sujui vallan ERInomaisesti. (Our result review of TURKU INT Show is in English downer.)
Tuomari oli herrasmies Bela Siklosi Romaniasta ja hoffeja oli kilpasilla yhteensä 22. Tallivahteja oli mukana peräti seitsemän, kuudesta eri emästä&yhdistelmästä ja kolmesta eri sukupolvesta pennusta veteraaniin. Erikoista oli myös se, että kaikki seitsemän Tallivahtia oli tänä vuonna kullanvärisiä. Seuraavassa tuloksemme esiintymisjärjestyksessä:
Tallivahdin Journalistin, eli Flora, aloitti 7 kk iässä missiuransa hyvin innokkaasti ja tänään tulos PEK2
Tallivahdin Hauptmann, eli Reposyrjän Romeo, NUO ERI1 SA PU3 VARASERT ja Repeltä siirtyy vielä VARACACIB
Tallivahdin Hindernisläufer, eli Hemmo, NUO ERI2
Tallivahdin Freiberufler, eli Repe, VAL ERI1 SA PU2 VARACACIB siirtyy Romeolle
Tallivahdin Irrlicht, eli Hertta, NUO ERI3
Tallivahdin Englein, eli Mango, KÄY ERI1 SA
Tallivahdin Cremefarben, eli Sissi, VET ERI2
sitten vielä Repen tytär naapurin Raksu eli Hoffen-Haus Penrosa oli NUO ERI2.
Ja Turussa kun olimme, niin tietenkin esitimme myös kasvattajaryhmän, joka oli tällä kertaa tietty kullanvärinen ja koirat olivat Englein, Hindernisläufer, Cremefarben ja Hauptmann. Ryhmämme palkittiin hienon arvostelun kera ROP KASV KP: "In the ring four similar dogs. Nice heads, correct movement, same nice colour. Congratulations to the breeder!" JA meikäläinen puolestaan KIITTÄÄ kaikkia ihania kasvattejani omistajineen panoksestanne. Aamu hurahti nopeasti ja HAUskaa oli!!! Hieno vuoden alku ja tästä on mukava jatkaa koitoksia! KIITOS Mikaelalle kuvista.

Tallivahdin Englein hymyilee tuomarille kasvattajaryhmän arvioinnissa.Ja sitten tietenkin myös Hindernisläufer tervehtii tuomaria vuorollaan ystävällisesti.Tallivahdin Hauptmann teki läpimurtonsa kotikonnuillaan ja on valmis uusiin haasteisiin.

Our New Year started EXCellently in Turku INT Winter Dog Show. The judge was Romanian Bela Siklosi. There were 22 hovis ant 7 of them were Tallivahdin. Our dogs were from 6 different mothers&combinations of 3 different generations and from puppy class to veterans Hymiö smile And they were historically all golden hovis Hymiö heart Here are our results:
Tallivahdin Journalistin, 7 months old Puppy2
Tallivahdin Hauptmann Intermediate EXC1 CQ BM3 RES CAC and also RES CACIB will move from Freiberufler to him
Tallivahdin Hindernisläufer, Intermediate EXC2
Tallivahdin Freiberufler, Champion EXC1 CQ BM2 RESCACIB
Tallivahdin Irrlicht Intermediate EXC3
Tallivahdin Englein, Working EXC1 CQ
Tallivahdin Cremefarben VET EXC2
And because we were in Turku that is closest city near Masku we had also breeder group with Englein, Hindernisläufer, Cremefarben and Hauptmann. It became Best Breeder Group of hovawarts and won HP: "In the ring four similar dogs. Nice heads, correct movement, same nice colour. Congratulations to the breeder! THANK YOU MY LOVELY HOVIS & THEIR OWNERS
Takaisin