14.02.2016

Pennut Kaiser ja Jungfrau aloittivat näyttelyuransa ROP ja VSP -pentuina ulkomuototuomareiden koulutusnäyttelyssä Lahdessa

Ulkomuototuomareiden koulutusnäyttelyssä Lahdessa 14.2.16 näyttelyuransa aloittivat hienosti neljännen sukupolven Tallivahdit Kaiser "Kapu" ja Jungfrau "Debi". J ja K-pennut ovat nyt noin 8 kk ikäisiä pentuja. Tuomarina oli Paula Heikkinen-Lehkonen, joka koulutti samalla hoffien saloihin useampia tulevia tuomareita. Hän piti kovasti molemmista kultanuppusistamme ja antoin niille mukavat lausunnot ja kunniapalkinnot. Lopulta keisari voitti neitsyen, eli Kapusta tuli ROP-pentu ja Debistä VSP-pentu. Molempien luonteet saivat runsaasti kehuja ja sehän se on parhaassa ystävässä aina tärkeintä.

Paula Heikkinen-Lehtonen arvostelut 8 kk ikäisistä pennuista:

Kaiser (=keisari) Erittäin hyvin kehittynyt ja hyvät mittasuhteet omaava nuori uros. Erinomaiset pää, silmät ja korvat. Hyvä lapakulma ja eturinta. Ranteet hieman painuneet ja etuliikkeissä vielä löysyyttä. Hyvä rintakehän tilavuus. Erinomaiset takakulmaukset. Hieman kapeat takaliikkeet. Erinomainen karva ja kaunis väri. Reipas ja itsevarma. Yksi ylim. P1.

Jungfrau (=neitsyt) Vahva ja hyvin kehittynyt narttu. Hyvä pään pituus, mutta suippo ja kevyt kuono.Voimakkaat otsaluut. Tummat silmät. Kirsun pigmentti haalistunut. Erinomaiset raajojen kulmaukset. Tilava rintakehä. Paksu karva saa koiran näyttämään todellisuutta tukevammalta. Iloinen ja ystävällinen, mutta vielä tottumaton esiintymään.

Kuvassa Kaiser eli keisari Kapu. Kiitos kuvasta Satu


Takaisin