22.07.2016

HOFFIERKKARIin 30.7. on ilmoitettu 266 hoffia ja niist 15 on Tallivahtia :-) Listietoa lytyy tekstiosasta muistokuvankin kera.

26. päänäyttely eli HOFFIERKKARI järjestetään lauantaina 30.7. Tervakoskella, Lähdekorventien pallokentällä klo 10.00 alkaen. Näyttelyyn on ilmoitettu komeat 266 hoffia ja TALLIVAHTEJA on mukana jälleen hyvä määrä 15 ja kahdeksasta eri pentueestamme! :-) 1-vuotiaat junnutytöt Journalistin, Jungfer ja Komedianten ja junnupojan Kaiser arvostelee Elisabeth Dietschi Sveitsistä. 2-vuotiaat avoimen luokan urokset Imperialist ja Intellektuelle ja valioluokan Hasselhoff arvostelee Kirsten Wesche Saksasta. 2-vuotiaat avoimen luokan nartut Irreführendin ja Irrlicht sekä sijoitusnarttumme Hoffen-Haus Penrosan arvostelee Stefan Damer Saksasta. Avoimessa luokassa on narttuja jälleen komeat 60 kpl ja siinä käydään jälleen erkkarimme suurin kilpailu. Käyttö- ja veteraaniluokat arvostelee Dusica Bucer Sloveniasta ja kahdeksan käyttönartun joukossa on jälleen vahva Tallivahdin kennelin edustus Englein, Forscherin, Genie ja Gewinnerin. Käyttöuroksia on vain viisi ja yksi niistä on Freiberufler, mutta veteraaninartut onkin sitten neljänneksi suurin kilpailu 23 koiraa, joista yksi on Cremefarben.
Kasvattajaryhmän osalta toiveemme ovat korkealla, sillä vuonna 2011 sama tuomari arvosti Tallivahdin kultaisen ryhmän BIS-kasvattajaksi. Nyt ainakin yksi koira siitä ryhmästä on poissa, mutta uusia upeita nuoria koiria on tullut lisää ja toiveita voi taas elätellä :-) Perinteisesti kasvattajaluokkia on kisaamassa jopa yli 20, joten kisasta tulee jälleen varmasti tiukka. :-) Tässä vielä Lili Scarpellinin ottama kuva BIS-Kasvattajaryhmästämme vuonna 2011. Koirat vasemmalta: Freiberufler, Cremefarben, Forscherin, Emanze <3 <3 Näitä muistoja on ihana hehkuttaa!
Takaisin