26.07.2016

Saksalaisiin jalostustarkastuksiin 31.7.-1.8. osallistuu 20 Tallivahtia H-K-pentueista ja 4 Hoffen-Haus P-pentua :-) TERVETULOA KATSOMAAN!

JALOSTUSTARKASTUKSET MASKUSSA, AIKATAULUT JA AJO-OHJEET

Tervetuloa Saksan rotujärjestön RZV:n laatimiin saksalaisiin jalostustarkastuksiin! Tarkastukset ovat ensimmäistä kertaa Suomessa ja siksi ne ovat vielä epäviralliset, mutta silti hyvin todelliset, kuten Turussa päin sanotaan. Tuomarina toimii saksalainen rotumme erikoistuomari Kirsten Wesche.
Jalostustarkastuksen hinta on 40 € / koira ja sen voi maksaa minulle paikan päällä tai tililleni Ålandsbanken FI84 6601 0003 0759 67.

Koirat ovat yksitellen arvioinnissa ja ensin suoritetaan ulkomuodon arviointi ja heti sen jälkeen luonteen arviointi sitä tarkoitusta varten laaditulla testiradalla, joka kiertää vanhan kyläkoulumme pihapiirin ympäristössä.

Ota koirallesi juomakuppi ja vettä ja autoa varten auringon suoja mm. hopeiset lumipuolipeitteet ovat tässä hyviä. Mikäli haluat pitää koiraa kytkettynä mieluummin autosi ulkopuolella, hanki sitä varten ketju tai vaijeri. Noin 100 kg vetoa kestävää ketjua saa metritavarana rautakaupasta ja kun otat siihen kumpaankin päähän irrotettavat lukot, on ketjulla kätevä kiinnittää koira puuhun, auton vetokoukkuun/renkaaseen tms.

Testauspaikka on Niemenkulman Majatalo, Kelhoistentie 1, 21250 MASKU
Soittele Minnalle, jos meinaat eksyä p. 040-5160615. Testin aikana on tarjolla pientä purtavaa ja kahvia ja paikalle tulee jonkin verran
myös katsojia ja kaikki ovat tervetulleita oppimaan rodustamme keskeisiä ominaisuuksien jalostamisen kriteereitä.

Yritin huomioida minulle esitetyt aikataulutoiveet ja tällaiset aikataulut niiden mukaan tuli. Sunnuntaina on pitkä ja rankka päivä meille kaikille niin järjestäjille, katsojille kuin osallistujille. Koirat olen yrittänyt vähän ryhmitellä pentueittain Tallivahdin H, I , J ja K-pennut sekä Hoffen-Haus P-pennut.

Sunnuntaina illan päätteeksi voimme istua iltaa ja syödä koululla. Toivon, että monilla olisi tilaisuus valokuvata koiria ja yritän itse videoida mahdollisimman paljon. Voimme illalla vaikka katsoa sitten myös videoilta vielä päivän parhaita paloja. Kaikki maanantaina testeihin tulevat koiran omistajat ovat tietenkin tervetulleita jo katsomaan sunnuntaina ja istumaan iltaa kanssamme. Koulun parkkialueella voi yöpyä matkailuautossa tai asuntovaunussa ja pihalla sitten vaikka teltassa.

Sunnuntai 31.7.

klo 11-13
NZB 6
K-pennut: Kapu, Kapu, Kassu, J:t Remus, Donna, Jyry

klo 14-18
JB 8
H:t Hefu, Romeo, Rymy, I:t Sakke, Heta, HH P:t Ami, Iita, Paro

18 - n. 20
ZTP 2
I: Ansa, H: Hasse
NZB 1
J: Frida

Maanantai 1.8.

16.30-17.30
NZB 3
K: Jaspi, J:t Flora, Jakke

18-19
JB 2
H:t Hemmo, Reposyrjän Romeo

19-n.21
ZTP 2
HH P: Raksu, I: Hertta

Takaisin