21.09.2016

Englein ja tyttärensä Gewinnerin tekivät emäntänsä Milin kanssa samassa kokeessa FH2-tulokset ja Gewinnerin on nyt uusi voittajaluokan palveluskoiramme! ONNEA SUPERÄMMÄT: Mili, Mango ja Melba!!!

ILOINEN TULOSUUTINEN: Tallivahdin Englein ja tyttärensä Tallivahdin Gewinnerin tekivät molemmat FH2-tuloksen tänään ja molempia ohjasi emäntänsä Mili Hämäläinen, joka saattaa nyt olla maassamme tänä vuonna ainoa kahdella koiralla samassa palveluskoirakokeessa voittajaluokan tuloksen tehnyt ohjaaja :-) Englein eli Mango oli tänään luokan voittaja hyvällä tuloksella 82/100 ja tyttärensä Gewinnerin eli Melba kolmas tuloksella 78/100 ja näin Melbastakin tuli voittajaluokan palveluskoira! :-) Varsinaiset Hoffit ry:n iltakokeessa oli neljä koirakkoa ja tulosprosentti oli ennätyshyvä 100 %, eli kaikki kokeilijat tekivät tuloksen ja 1-luokan koira jopa erittäin hyvän tuloksen! Tuomarina toimi Harri Laajajärvi. Vielä oli kesää jäljellä ja viimeistä jälkeä ajettiin tunnelmallisesti auringon laskiessa. :-) SUPERPALJON ONNEA ÄMMILLE = MILI X MANGO X MELBA ja erittäin hyvää treeni-intoa jatkoon! :-)
HAPPY RESULT NEWS: Tallivahdin Englein and her daughter Tallivahdin Gewinnerin made both FH2-results with their owner Mili Hämäläinen. Englein was the winner in FH2 class with 82/100 points and Gewinnerin became the third with 78 points. The test was organized by our little club Varsinaiset Hoffit and the judge was Harri Laajajärvi. In this evening test there were just 4 dogs but historically they all got results!!Takaisin