05.11.2016

UPEA PK-TULOSPÄIVÄ: Gauner sai 1./3 kiinnityksensä FI KVA titteliin hienolla HK3-tuloksella, Gewinnerin aloitti haku-uransa heti tuloksella HK1 ja Freiberufler oli PM 4. piirimme ensimmäisessa FH2 PM-kisassa!

TULOSRIKAS KOEPÄIVÄ, jonka kruununa HK3 BH Tallivahdin Gauner "Onni" saivat ensimmäisen kiinnityksensä FI KVA-titteliin emäntänsä Maarit Tolvasen kanssa! :-) Onni ja Maarit tekivät hienon 1-tuloksen 281/300 p ja HK3 Kaarina koiraharrastajien kokeessa, jossa tuomaroi Mika Laaksonen. Heidän tottelevisuusosionsa oli odotetusti upea 91/100 pistettä, vaikka yksi jäävä liike jäi puutteelliseksi. Onnin sisko Melba, eli FH2 BH Tallivahdin Gewinnerin, ja emäntänsä Mili Hämäläinen aloittivat samassa kokeessa molempien hakukoeuran hienosti 2-tuloksella 250 p ja HK1 ja tottispisteetkin olivat hyvät 84/100 p. PALJON ONNEA molemmille koirakoille hienoista tuloksista!!! :-)
Samaan aikaan oli historiallinen Varsinais-Suomen kennelpiirin ensimmäinen erikoisjäljen FH2 piirinmestaruuskoe, jossa tuomaroi Harri Laajajärvi ja mukaan oli päässyt kaksi Tallivahtia. FH2 BH Tallivahdin Emanze, eli Laku, oli päivän ensimmäisenä emäntänsä Sarri Uotilan kanssa koitoksessa, mutta Lakun mielestä jäljeltä puuttui jälkiruoka ja se keskeytti valitettavasti suorituksensa ensimmäisen kulman jälkeen. Toinen Tallivahti oli Repe, eli C.I.B POHJ MVA FI KVA FI & SE & NO MVA JK3 FH2 TK1 BH Tallivahdin Freiberufler, ja meikäläinen ja Repe suoritti itse jäljen erittäin hyvin ja varmasti, mutta ilmaisi vain 4/7 esinettä ja ajatui muutaman päälle hieman, joten esineisiin haaskaantui jälleen se reilut 10 pistettä ja tulos oli 81/100 FH2 ja PM4. sija. Tämä oli Repen kuudes ja viimeinen voittajaluokan koe tänä vuonna ja viidestä se sai tuloksen ja kahdessa eri jälkilajissa. Kaikissa esineilmaisut olivat tällä kaudella sen suurin heikkous. ISO KIITOS taas kaikille mukavasta koiraurheilupäivästä!
Takaisin