19.11.2016

Tallivahdin Gewinnerin teki UPEAN FH2 tuloksen 98/100 p kauden ptskokeessamme ja 3 muutakin Tallivahtia sai tuloksen ja saimme kenneliimme 2 uutta FH-koiraa!!! SUPERISTI ONNEA MILI JA MELBA sek muut onnistuneet!!!

KERRASSAAN UPEA KOEKAUDEN PÄÄTÖS: FH2 HK1 BH Tallivahdin Gewinnerin eli "Melba 5 v" osoitti että nimi on enne (Gewinnerin = voittajatar) ;-) Melba teki emäntänsä Mili Hämäläisen kanssa erinomaisen 1-tuloksen 98/100 ja FH2 ja sai odotetun 1./3 kiinnityksensä FI KVA titteliin!!!! C.I.B FI MVA HeJW-11 FH2 PEHA-B Virta-16 BH Tallivahdin Forscherin "Ofelia" ja emäntänsä Saana Huusko tekivät hyvän FH2 tuloksen 88/100 p ja Ofelian tytär BH Tallivahdin Irrlicht eli Hertta 2v 5kk ansaitsi emäntänsä Outi Hörkön kanssa molempien ensimmäisen palveluskoirakoetuloksen FH1 hyvällä tuloksella 85/100 p. Voittoisan Melban veljestä Onnista, eli HK3 BH Tallivahdin Gauner, tuli myös siskonsa tavoin kahden lajin palveluskoira, sillä se sai emäntänsä Maarit Tolvasen kanssa FH1 tuloksen pisteillä 70/100 p. FH2 BH Tallivahdin Genie, eli Ritulla ja emännällään Satulla lentävä lähtö peruutuspaikalle ei mennyt valitettavasti tuloksellisesti.
Alunperin Varsinaiset Hoffit ry:n kauden viimeisessä kokeessa oli muitakin koiria kuin hoffeja ja Tallivahteja, mutta peruutusten kautta osallistujia oli vain viisi ja kaikki sitten lopulta olivat hoffeja ja Tallivahteja. Tuomarikin vaihtui vain viikkoa ennen koetta ja SUURKIITOS Keijo Kodikselle, että pääsi meille tärkeään kauden päätöskokeeseemme lyhyellä varoitusajalla tuomaroimaan!!! Sarri Uotila oli koetoimitsija ja jäljentekijä ja uutena jäljentekijänä debytoi hienosti Tiia Luodelahti :-). HUIPPUTIIMIN KANSSA ON MUKAVA HARRASTAA JA TÄSTÄ ON AIVAN UPEA JÄÄDÄ TALVITAUOLLE, vaikka toki kelien salliessa meikäläisen ja turrieni on ihan pakko päästä pellolle.... Tänään oli kova tuuli, vanhana surffarina sanoisin että 8-12m/s ja kokemattomille koirille keli oli sikäli haasteellinen. Vettä tuli vain 1. jäljen 2. suoran aikana :-) Meillä on upeat puitteet harrastaa Maskun Ohensaaren Länsitalon tilan ja Eräkoira-tilakaupan huudeilla - KIITOS Tiina Nylund-Jokinen ja kumppaninsa hienosta yhteistyöstä taas tälläkin kaudella! Kisojemme ruokapalkinnot sponsoroi tuttuun tapaan lemmikkieläinkauppa ZooJatar, joka on varmasti Turun osaavin palveluskoiraharrastajien kauppa :-) TÄSTÄ TULI LIKI OSCAR-GAALAN PUHE, MUTTA ISO KIITOS TEILLE IHAN KAIKILLE KANSSAHARRASTAJILLE - KYLLÄ KOIRAURHEILU ON HAUSKAA!!! :-)
Vasemmalta Saana Huusko ja kultainen Ofelia FH2 88/100 p, Mili Hämäläinen ja musta Melba ja legendaarinen FH2 98/100 p, tuomari Keijo Kodis, Outi Hörkkö ja kultainen Hertta FH1 85/100 p ja Maarit Tolvanen ja musta Onni FH1 70/100 p. PALJON ONNEA KAIKILLE!!! <3 — paikassa Maskun erä ja koira.
Takaisin