20.05.2017

Sijoitusnarttumme upean Repeni Raksu-tytär, JV-15 Hoffen-Haus Penrosa, suoritti luonnetestin hienoilla pisteillä 189/300 ja laukaisuvarma!!! Näin Raksukin lunasti riiuureissun loppuvuonna Saksaan!! UPEAA ja KIITOS RAKSU & SANNA!!!

ILOUUTINEN Raksukin varmisti Saksan riiuureissun hienosti menneellä luonnetestillä, 189/300 p ja laukaisuvarma. Se on tarkoitus astuttaa loppuvuoden juoksusta ja näin se olisi jo alkuvuonna 2018 Tallivahdin N tai O-pentujen emä. :-) Raksu, JV-15 Hoffen-Haus Penrosa, on sijoitusnarttumme, joka asuu siskoni perheessä naapurissamme. Se on Repeni 1. pentueesta, eli isä on C.I.B FI KVA POHJ MVA FI & SE & NO MVA HeJW-11 JK3 FH2 TK1 BH Tallivahdin Freiberufler, ja emä on ihana musta Hoffen-Haus Odessa.
NYT Tallivahdin kennelin molemmat tulevaisuuden emot, serkukset Raksu ja Hertta, joka on FH1 BH Tallivahdin Irrlicht, ovat hienosti jalostuskelpoisuutensa näyttäneet ja ne tullaan astuttamaan upeilla saksalaisilla käyttöuroksilla jo loppuvuodesta, jolloin pennut syntyisivät alkuvuonna 2018. Alustavia pentuvarauksia otan siis jo vastaan ja Raksun tytölle etsin myös lähiseudulta pk-harrastamiseen suuntautuvaa sijoituskotia. :-) Raksu oli SRY:n Turun alajaoston luonnetestissä Haunisissa, jossa tuomaroivat Irene Puputti ja Lea Yli-Suvanto. Kiitos hienosta koirasta ja hyvästä yhteistyöstä Raksun kasvajalle Anitalle ja hyvästä tähän astisesta yhteistyöstä myös Sanna-siskolleni - TÄSTÄ ON HYVÄ JATKAA PENTUSUUNNITELMIA!!

Raksun testin video löytyy Hovawart kennel Tallivahdin facebook seinältä sekä Raksun working-dog.eu sivulta. Alla testiraportti ja kuva testin jälkeen.

Takaisin