17.09.2017

Tallivahdin syksyn kennelleiri sai ennätysmäärän osallistujia 23 hoffia ja oli ensimmäistä kertaa 3-päiväinen! KIITOS KAIKILLE HAUSKASTA LEIRISTÄ!

VIETIMME JÄLLEEN HOFFIN HAUSKAA KENNELLEIRIÄ!!! Tallivahdin syksyn kennelleirille osallistui ennätysmäärä 23 hoffia ja lähes saman verran ihmisiä. Leirimme oli ensimmäistä kertaa kolmipäiväinen 15.-17.9. Maalimiehenämme toimi jo toista kertaa Jarmo Määttänen, joka oli myös viime kesän Paimion SM-kokeen maalimies. Hän osaa kyllä erinomaisesti heittäytyä myös hoffin HAUskaan meininkiin!!! Kennelleirimme pääteemana oli siis jälleen suojelun alkeet ja treenasimme leikkimistä Jarmon johdolla kolme päivää. AINA tietenkin myös treenaamme peltojälkeä yhdessä, nautimme kuohuviiniä ja kakkua ja skoolaamme menestyneille sekä ennen että jälkeen saunomisen! Tänä vuonna saimme myös ihanaa pentuenergiaa 4 ja 5 kk vanhoista M ja L-pennuista Leirikeskuksena toimi jälleen loistavasti Tallivahtien kotipesän naapurissa oleva Kivimäen Matkailutila. Isojen koirien jälkitreenit pidettiin Länsitalon tilalla Eräkoira-kaupan ympäristössä. KIITOS molempiin paikkoihin upeista puitteista!! ISO KIITOS KAIKILLE MUKANA OLLEILLE - hyvä seura teki jälleen hyvän leirin! ERITYISKIITOS vielä luottokokillemme äidilleni Marja-Leenalle - perunamössösi on jo kuuluisa ja makkarakeitto myös mitä parhain leiriherkku Tein jälleen elokuvaksi ikimuistoisen leirimme parhaita paloja ja se löytyy facebookista Hovawart Kennel Tallivahdin seinältä - HOFFIN HAUSKAA LEFFAHETKEÄ!!
AUTUMN TRAINING CAMP of Tallivahdin kennel was on the 15.-17.9. There were 23 hovawarts and almost as many people. Main program was again IPO like playing with the helper Jarmo Määttänen. He was the helper in our spring camp 2017 and one of the helpers in Finnish Championship IPO games in Paimio in summer 2017. THANK YOU ALL - WE REALLY HAD FUN WITH OUR HOVIS & FUN WITH TOGETHER!!! And again a little movie to help us all to remember can be found in facebook Hovawart kennel Tallivahdin site
Takaisin