21.01.2018

Turun KV aloitti jälleen Tallivahdin kisakauden hienosti: Hauptmann oli VSP, Löwin 9 kk voitti SERTin ja Tallivahdin oli ROP KASV KP!! ONNEA ja KIITOS kaikille!

TALLIVAHDIN KENNELIN KISAKAUSI 2018 ALKOI HIENOSTI TURUN KV:SSÄ, eli Winter Dog Show:ssa, jossa hoffeja oli kilpasilla 12 ja tuomarina oli tanskalainen mukava herrasmies Kresten Scheel.
Pian 4-vuotias Tallivahdin Hauptmann, eli maskulainen Reposyrjän Romeo oli ensimmäisenä koiristamme arvostelussa ja aloitti Tallivahdin vuoden 2018 kisakauden KOMEASTI olemalla paras uros AVO ERI1 SA PU1 CACIB VSP ja on näin yhtä ulkomaista CACIBia vailla C.I.E ;-) Upea Romeo on kyllä lempinimensä veroinen!!! PALJON ONNEA Team Romeolle ja menestystä jatkoonkin!
Nartuissa edellisenä päivänä 9 kk ikäisiksi tulleet siskokset Liebling ja Löwin olivat ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään ja kultainen Löwin, eli Likka, hurmasi tuomaria merkkari siskoaan hieman enemmän ja voitti luokan ERI1 SA -arviolla, Liebling, eli Martta, oli EH2. Elegantti 2,5 -vuotias HeJW-16 Tallivahdin Journalistin, eli Flora, esiintyi tyylikkäästi AVO ERI2. JunnuLikka oli lopulta PN4 ja voitti heti ensimmäisessä näyttelyssään SERTin - HIENO ALOITUS kerrassaan PALJON ONNEA JA MISSIKISAINTOA JATKOONKIN Likka & Varpu!!! KIITOS myös erittäin hyvästä kisauran aloituksesta Martta & Kati sekä ERInomaisesta edustamisesta Flora & Heli!!! NÄIN saimme myös kauden ensimmäisen kasvattajaryhmän kokoon, joka palkittiin ROP KASV KP - KIITOS PALJON KAIKILLE UPEASTA KISAKAUTEMME ALOITUKSESTA!!!!


Takaisin