26.08.2018

ÄLLIKKÄMIES Miro, eli Tallivahdin Mirakelmann, saavutti rotumestaruuskokeessa hyvän JK1 tuloksen vasta 15 kk iässä - sitä saa mitä jalostaa: ihania harrastuskumppaneita! :-)

ILOINEN KÄYTTÖTULOSUUTINEN: ÄLLIKKÄMIES on kyllä nimensä mukainen Mirakelmann eli ihmemies Miro täytti viikko sitten 15 kk ja on nyt jo oikea palveluskoira JK1-koularilla! Koe oli rotumme pk-mestaruuskoe, jossa rotumme haku, jälki ja viestimestaruuksista kilpaili yhteensä 12 hoffia. En tietenkään olisi edes yrittänyt Miron kanssa tälle kaudelle PAJÄa tavoitella, mutta kun oma seura TKK, eli Turun käyttökoirakerho ry, järjestää mestiksen, omalla treenikentällämme, 9 km päässä kotoa, niin pakkohan sitä on sitten yrittää! Mikään ei ollut tietenkään valmista, edes siinä määrin kun laiskalla treenauksella voi vanhemmalla koiralla olla, eli suurella riskillä ja suurella sydämellä vaan mukaan - rohkea rokan syö! Ja näin kävi. Seitsemästä jälkikoirasta kaksi teki tuloksen. Meidän pisteet 251/300 p eli ihan hyvä 2-tulos, olivat toista, voittajaluokan koirakkoa, hieman paremmat, mutta olimme alokasluokassa ja voittajaluokan tulos on ansaitusti kertoimella arvostetumpi ja voittajaluokan koirakosta tuli rotumme jälki- ja myös pk-mestari. Oli kyllä huikea päivä, supermaastot Mynämäen Karjalassa ja oikeaa, upeaa pk-henkeä! Tämä oli ehdottomasti yksi parhaimmin järjestetyistä PAJÄ-kokeista missä olen ollut ja nyt sitten jo neljännen PAJÄ-koirani kanssa. KIITOS KAIKILLE JÄRJESTÄJILLE, TUOMAREILLE, KANSSAKILPAILIJOILLE JA IHANILLE KANNUSTUSJOUKOILLENI JA IHAN SUPERKIITOS UPEALLE ÄLLIKÄLLE, kyllä meillä tulee vielä olemaan paljon hauskoja koettelemuksia yhdessä! Ja KIPPIS ihan kaikille!
WORKING TEST RESULT: Tallivahdin Mirakelmann "Miro" made Finnish national tracking in forest + IPO1 like obedience (B-part) with nice points 251/300 and MIRO IS JUST 15 MONTHS OLD!!! The test was Finnish Hovawart Club Championship games and there were 7 tracking dogs out of which two got accepted results Miro is a real Miracle teenage: he made BH just 1 year 4 days old, won his first show CAC in his first show as 14 months old and now he is also already a real working dog! I JUST LOVE TO TRAIN WITH HIM

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, seisoo, koira, ulkoilma ja luonto
Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, hymy, koira
Kuvan mahdollinen sisältö: sisätila
 
 
 
Takaisin