09.09.2018

Tallivahdin Liebling, eli Martta 16 kk, suoritti BH-kokeen ja FI MVA FH2 BH Tallivahdin Irrlicht, Hertta, teki toisen voittajaluokan käyttötuloksensa FH2 - PALJON ONNEA MARTTA JA KATI sekä HERTTA ja OUTI!!!

ILOISIA KOETULOSUUTISIA: Tallivahdin Liebling, eli Martta 16 kk, suoritti tänään emäntänsä Kati Koiviston kanssa BH-kokeen hyväksytysti. Koe järjestettiin UKIssa VSPKH:n toimesta ja sen tuomaroi Teijo Hanhilampi. Kati ja Martta treenaavat innokkasti suojelu SPL Turun porukoissa ja näin hallintaan ja tottelevaisuuteen saavat kyllä panostaa iloisesti ja innokkaasti jatkossakin PALJON ONNEA hyvinkäyttäytyville Martalle ja Katille!
Toinen päivän tuloksekas Tallivahdikko oli FI MVA FH2 BH Tallivahdin Irrlicht, eli Hertta ja Outi Hörkkö. He ansaitsivat toisen hyvän voittajaluokan käyttötuloksensa FH2 ja voittivat 4 FH2-koiran kokeen pisteillä 80/100. Kokeen tuomaroi Harri Laajajärvi ja järjesti oma seuramme Varsinaiset Hoffit ry. PALJON ONNEA TEAM BLONDIT!
Molemmat ihanat ja taitavat nartut ovat sijoituskoiriamme ja toivottavasti tulevaisuudessa myös Tallivahdin emäkoiria Kyllä nyt kelpaa teille molemmille skoolata - KIPPIS!

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, hymy, seisoo, koira, puu, ulkoilma ja luonto
Kuvan mahdollinen sisältö: 2 henkilöä, hymyileviä ihmisiä, koira, puu, ulkoilma ja luonto
 
Takaisin