11.11.2018

TALLIVAHTIEN TULEVAT KOULUTUKSET JA LEIRIT 2018-2019

TALLIVAHTIEN TULEVAT KOULUTUKSET JA LEIRIT 2018-2019 :-)
Meillä on nyt niin hyvä treeni-into päällänsä ja peräti 54 alle 5-vuotiasta, eli hyvässä treeni-iässä olevaa koiraa, että järjestämme tänä talvena useita maailmanluokan valmentajien BC-koulutuksia, eli palveluskoirien tottelevaisuutta (B) ja suojeluosion (C) alkeita. Mikäli koulutuspäivät eivät täyty Tallivahdeista, mukaan otetaan muita innokkaita treenaajia ja myös katsojia. Ilmoittelen vapaista paikoista täällä, kun koulutukset lähestyvät.

TALLIVAHTIEN KOULUTUKSET & LEIRIT:
17.-18.11. Esa Tapio palveluskoirien tottelevaisuus ja suojeluosuus eli B & C, paikka Halikossa Moukaripäät-hallissa. Tämä viikonloppu korvaa perinteisen syysleirimme ja juhlimme samalla kahvilla, kakulla ja kuohuviinillä vuoden 2018 siihen astisia saavutuksia: FI MVA, C.I.E, 7 pk-tulosta ja 6 BH-tulosta. :-)
2.-3.2.2019 Mia Skogster palveluskoirien tottelevaisuuskoulutusta Riihimäellä Dog Inspiration areenalla.
2019 tammi-maaliskuu jo useilta kennelleireiltämme tuttu suojelun maalimies Jarmo Määttänen leikittää ja/tai tekee suojelutreeniä osaavampien kanssa, jonka lisäksi tottistelemme omin voimin, tarkemmat ajat ja paikat varmistuvat lähempänä.
4.3.2019 iltakurssi Marko Koskensalo palveluskoirien tottelevaisuuskoulutusta ja suojelun alkeita, paikka varmistuu vielä.
3.-5.5. Tallivahdin kennelleiri maastopainotteinen upeissa puitteissa Kuralan Kartanotilalla Yläneellä. Siellä on satoja hehtaareja metsää ja kymmeniä hehtaareja peltoa käytettävissä, sekä koiratreenikenttä ja -halli. Leirin yhteydessä SMARTDOGista Katja Kontu testaa mm. Tallivahtien älykkyyttä ja testeistä voi lukea lisää Smartdogin kotisivuilta.
NYT ON MITÄ ODOTTAA JA SAAMME VARMASTI PALJON UPEITA TREENIVINKKEJÄ ja vahvistettua osaamispääomaamme tulevaisuuden koenäyttöjä ajatellen :-) Tallivahdit voivat ilmoittautua omassa ryhmässämme tai sitten sähköpostilla minna.tapojarvi (@) luukku.com ja muut kiinnostuneet sitten sähköpostilla tai facen yksityisviestillä. :-)
Kuvissa Esa Tapion valmennuksissa ovat tottelevaisuudessa Outi ja Hertta, eli FI MVA FH2 JK1 BH Tallivahdin Irrlicht<3 <3 <3

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, ihmiset seisovat, ulkoilma ja luonto
Takaisin