16.12.2018

Voittaja-näyttelyissä Tallivahteja edustivat Jauchzer ja Mirakelmann - KIITOS ahkerille kultapojille emäntineen!

Helsingin Voittaja-näyttelyt päättää kisavuoden ja tänä vuonna siellä Tallivahteja edustivat Tallivahdin Jauchzer, eli Remus Nauvolainen 3 v ja Tallivahdin Mirakelmann eli ÄLLIKKÄMIES Miro 1,5 v. Lauantaina oli tuomarina puolalainen nainen, joka ei pitänyt lainkaan suomalaisista uroksista ja antoi ERIn vain 3/22 urokselle. Remus ja Miro voittivat luokkansa, mutta saivat vain Erittäin Hyvät arvostelut: Jauchzer oli avoimessa luokassa siis EH1 ja Mirakelmann käyttöluokassa EH1. Tuomarin arvostelu herätti paljon kritiikkiä ja mm. Helsinki Junior Winner titteliä ei saatu lainkaan uroksille jaettua, vaikka kisassa oli komeat 13 junioriurosta. Se on kyllä jo sensaatio ja mahdollisesti johtaa valitukseen tuomarin toiminnasta, sillä hänen arvostelunsa kestivät vain noin 1-2 minuuttia per koira ja lähellä piti kuulemma että urosten Winner titteli olisi jäänyt tyystin jakamatta, sillä hän jakoi vain yhdelle SA:n ja senkin pitkin hampain.
Sunnuntaina tuomarina oli suomalainen herrasmies Paavo Mattila, joka kyllä tykkäsi myös rotumme uroksista. Jauchzer sai avoimessa luokassa ERInomaisen ja hyvän arvostelun, mutta ei sijoittunut ja avoimen luokan 7 uroksesta vain 1 sai SA:n. Mirakelmann, Miro, oli launtain tapaan ainoa käyttöuros ja nyt luokkavoittaja KÄY ERI1 SA hyvän arvostelun kera, jolla se pääsi paras uros kehään, johon 7/25 urosta kaikkiaan pääsi. Miro 1,5 v edusti innokkaasti ja iloisesti loppuun asti, mutta ei sitten saanut mitään muita palkintoja. KIITOS HIENOSTA EDUSTAMISESTA REMUS & JANINA JA OMA ÄLLIKKÄMIEHENI! Ensi vuonna Miron kanssa aloitamme kisakauden jo Göteborgin MyDog näyttelyssä 5.-6.1.18 ja sitten seuraava on Turku Top Dog Show 19.1., johon Miron ja Remuksen lisäksi tulee useita muitakin Tallivahteja - siellähän meillä on aina kotikenttäetu ;-)
BRIEFLY IN ENGLISH: Helsinki Winner Shows end always the competition year in Finland. This year on Saturday Helsinki Winner Show Polish unknown hovawart judge did not like Finnish hovawart males at all. She gave only 3 EXC out of 22 males and only one CQ. There were 13 junior males competing and none of them got EXC so no one male got the HeJW-18 title, what was a kind of sensation! There were 2 Tallivahdin males competing: Tallivahdin Jauchzer " Remus", 3 year old, was the best in open class with VG1 and Tallivahdin Mirakelmann "Miro" was the best in working class with VG1.
On Sunday in Finnish Winner Show the judge was an old Finnish Gentleman Paavo Mattila and he gave EXC CQ to 7/25 males. Both Tallivahdin males got EXC and Mirakelmann was again the only one working male and got EXC1 CQ. In Best Male ring 1,5 year old Miro did not succeed but it was nice to get to that final ring anyhow with a very young male. CONGRATULATIONS TO REMUS & Janina and my own MIRO :-) Miro will start his next year competitions in Göteborg MyDog INT Shows on the 5.-6.1. and both Remus and Miro will be in Turku INT Show on the 19.1.19. SEE YOU THERE and have a nice Xmas time everyone!!!! Photos Janina & Hanna - THANK YOU!

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, ihmiset seisovat ja koira
Takaisin