28.06.2019

HAUskuuksia horisontissa: syksyn ABC-kennelleiri on jo buukattu ja savusaunakin varattu!

HAUskuuksia horisontissa: Tallivahtien syysleiri marraskuussa on jo suunniteltu ja varattu! :-) Leiri järjestetään kevään leirimme tavoin Kuralan Kartanotilalla Yläneellä ja kustannukset sisältävät valmennuksen, majoituksen, ruokailut sekä savusaunan la-iltana. Valmentajamme on koira-alan ammattilainen, suojelun MM-tason kisaaja ja maamme kokenein hovawartien suojelumaalimies Esa Tapio.

Perjantaina aloitamme n. klo 16.00 leikitys- ja suojelutreenillä Kuralan Kartanon Hilpi-koirahallissa. Leikitysten aikana opituista asioista on paljon hyötyä tulevaisuudessa: se vahvistaa yhteistyötä harrastustavoitteissa ja helpottaa myös arjessa koiran hallintaa ja koulutusta. Suunnittelemme myös tavoitteellista ABC-valmennussarjaa Esa Tapion kanssa, jossa tavoitteena olisi opetella yhdessä kädestä pitäen IGP1-kokeen kaikki liikkeet niin, että tiedämme porukalla miten suojelukokeessa toimitaan ja miten voimme sinne yhdessä treenata. Tämä syksyn kennelleirimme on tavoitteellisten treeniemme aloitusviikonloppu. Jatkoa on suunnitteilla tammi-maaliskuulle 2020 kerran kuukaudessa viikonlopun verran Moukaripäät-hallilla Halikossa. Moukaripäät-hallista on jo lisäksi varattu Tallivahtien oma treenivuoro tammikuun alusta maaliskuun loppuun perjantai-iltaisin klo 18-20.

Lauantaina ja sunnuntaina aloitamme päivät yhteisellä aamiaisella klo 8-9. Klo 9.00 lähdemme jälleen pienryhmissä treenaamaan peltojälkeä (A-osa) ja palaamme tilalle takaisin klo 13.00 lounaalle. Lounaan jälkeen treenaamme B, eli tottelevaisuutta, sekä C eli suojelua Hilpi-hallissa tai viereisellä koiratreenikentällä. Päivällinen on tarjolla klo 18 ja sen jälkeen voimme vielä jatkaa halutessamme B&C-treenejä. Lauantaina illalla meillä on iltaohjelmana savusauna ja chillailua erillisessä saunamökissä. Hoffin hauskasta iltaohjelmasta vastaamme me kaikki ja estradi on vapaa. ILMOITTAUTUMINEN LEIRILLEMME ON JO ALKANUT ja ilmoittautua voi Minnalle. TERVETULOA KAIKILLE TALLIVAHDIKOILLE!

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö
Takaisin