21.09.2019

2 oikein hyvää IFH-tulosta teki tänään Mirakelmann, eli ÄLLIKKÄMIES Miro 2v, 86 p ja IFH1 sekä Irrlicht, Herttainen Hertta, 89 IFH2 - PALJON ONNEA!!!!

ILOINEN KOETULOSUUTINEN: Ällikkämies Miro, eli IFH1 JK1 BH Tallivahdin Mirakelmann, on 11. FH-tuloksen tehnyt Tallivahti. Nyt eivät harhat koituneet teinikoiran kohtaloksi ja Miro työskenteli luotettavasti ja varmasti alusta loppuun asti, paitsi viimeinen esine jäi yllättäin peltoon. Siitä huolimatta oikein hyvä tulos 86/100 p IFH1. Vasta 2-vuotias Miro on jo kahden lajin palveluskoira ja sehän on ennätysaikaisin jo meikäläisellekin. :-) Miron Hertta-serkkukin , eli FI & SE MVA IFH2 JK1 BH Tallivahdin Irrlicht ja emäntänsä Outi Hörkkö, teki upean lähes erittäin hyvän IFH2-tuloksen 89 - PALJON ONNEA TEAM BLONDIT - melkein alkoi jo valiokello tikittää!
Kaksi Tallivahtia, sisarukset Tallivahdin Jauchzer ja Journalistin, aloittivat lisäksi koeuransa, mutta vielä ei onnistumista tullut. Jauchzer ja emäntänsä Janina Enqvist olivat kyllä harmillisen lähellä tulosta, he pääsivät lähes toiseksi viimeisen suoran loppuun asti ja saivat pisteitä 65. Siskonsa Flora ja Heli Heistman jäivät sitten ensimmäiseen kulmaan, sitä ennen ensimmäinen suora oli vallan erinomaista työskentelyä.
Varsinaiset Hoffit kokeessa tuomaroi Keijo Kodis ja uudet uljaat neljä jäljentekijäämme LiLi, Tanja, Heikki sekä Reijo sekä kokenut konkari Sarri onnistuivat upeasti urakastaan! KIITOS KAIKILLE mukavan päivämme tekijöille! <3 :-) Tänä vuonna viisi Tallivahtia on tehnyt jo seitsemän palveluskoirakoetulosta, joista viisi voittajaluokassa IFH2 tulosta, yksi JK1 ja nyt myös yksi IFH1. Ja vielä voi tuloksia tulla tälle kaudelle lisääkin! KIITOS KAIKILLE HIENOSTA PÄIVÄSTÄ!!!

Kuvan mahdollinen sisältö: 2 henkilöä, hymyileviä ihmisiä, koira, ulkoilma ja luonto
Takaisin