16.11.2019

Tallivahdin Löwin, eli Likka 2,5 v, suoritti BH-kokeen hyväksytysti: PALJON ONNEA LIKKA JA MOLEMMAT AKTIIVISET EMÄNTÄNSÄ MILI & VARPU!!!

ILOINEN BH-UUTINEN: Tallivahdin Löwin, eli Likka 2,5 v, suoritti tänään BH-kokeen hyväksytysti. Likka osaa näin virallisestikin käyttäytyä eri tilanteissa yhteiskuntakelpoisesti ja on nyt kaikin puolin valmis paitsi tulevaisuudessa palveluskoirakokeisiin myös Saksan treffeille seuraavassa juoksussaan helmikuussa. BH-kokeen järjesti SSPH Salossa ja tuomarina toimi Jorma Impilä.
Likka on myös saanut paljon kehuja tavoitteellisesta ja voimakkaasta leikkikyvystään useilta suojelun maalimiehiltä. Eikä tässä vielä kaikki: Likka on myös Suomen Kennelliiton lukukoirakoulutuksen suorittanut ensimmäinen Tallivahti ja on jo useamman kerran käynyt koulussa lapsia lukemaan inspiroimassa emäntänsä Varpu Lindbergin kanssa. Tämän iloisen jutun olisi hyvin voinut otsikoida myös, että mummot kesyttivät leijonan. :-) Sillä Löwin = naarasleijona ja Likan kouluttaminen on ollut molempien sen omistajien Varpun ja Mili Hämäläisen yhteistyötä, joka tänään kantoi hienosti hedelmää heti ensimmäisellä yrityksellä. :-) PALJON ONNEA TEAM LIKKA ja KIPPIS!!!
Kuvan mahdollinen sisältö: 2 henkilöä, hymyileviä ihmisiä, ihmiset seisovat, koira ja ulkoilma
Takaisin